Hottub buiten

Hottubs buiten

Een hottub buiten is zalig. Of het nu een zwoele zomerse avond is of een koude winterse dag, een dip in de hottub buiten is in ieder seizoen mogelijk. Wilt u een hottub voor buiten kopen? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Wij hebben hottubs voor buiten in diverse formaten, zodat u alleen maar ook met uw partner, hele gezin en/of vriendinnen kunt ontspannen. Heerlijk! Bekijk snel ons assortiment en laat u inspireren.

Hottub voor buiten: waarom een goede keuze?

Een hottub buiten biedt u diverse ontspanningsmogelijkheden. Stap erin met een goed boek in de hand en een lekker glas wijn voor wat ‘me-time’, of geniet van het warme water met uw partner en/of vrienden met een borrelhapje erbij. Genieten en tegelijkertijd iets goeds doen voor uw lichaam is waar een hottub voor staat. Een hottub ondersteund niet alleen de gezondheid van de geest, maar ook die van het lichaam. Zo verhoogt het warme hottub water de bloedcirculatie waardoor er meer zuurstof en voedingstoffen aan de spieren worden afgegeven. Daarnaast worden afvalstoffen sneller afgevoerd en draagt het water water bij aan spierherstel. De ideale combinatie die dit soort in processen tot stand brengt is warm water en een koude buitenlucht. Een hottub buiten is daarom ideaal!

Hottubs buiten: een aanwinst voor uw tuin

Een hottub wordt vaak, naast ontspanning van geest en lichaam, gekozen vanwege de authentieke, natuurlijke uitstraling. Immers bevatten jacuzzi’s en andere spabaden nog uitgebreidere functies voor ontspanning en herstel van het lichaam. Een liefhebber van de buiten hottub gaat echt voor het ‘houten bad’ met de authentieke houtgestookte kachel en het geluid van een knisperend vuurtje. Dit brengt u nog dichter bij de natuur. Fonteyn Spa’s heeft om deze reden een hottub voor buiten in haar assortiment opgenomen waarin de elementen aarde, water, lucht en vuur samenkomen. Geen kunststof hottub of kunststof binnenkuip, maar een echte houtgestookte hottub van Noord-Europees vurenhout is het resultaat. De harde vuren houtsoort zorgt ervoor dat u het hele jaar van de hottub buiten kunt genieten. De hottub voor buiten wordt geleverd met een hoogwaardige aluminium hottub houtkachel, stevige trap en houten banken. Onze houten hottub Grand Royal is beschikbaar als hottub buiten voor 3-4 personen, hottub buiten voor 5-6 personen en als grote hottub buiten voor 7-8 personen.

Onze buiten hottub uitproberen?

De ideale hottub vinden is een uitdaging. Daarom staan wij u graag bij met raad en daad. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend persoonlijk advies of langskomen in onze spa showroom in Uddel. Denkt u na over een hottub buiten, maar wilt u zich nog verder oriënteren? Dan is een bezoek aan onze spa showroom een goed idee. Naast onze hottubs voor buiten vindt u hier nog veel meer spabaden, waaronder jacuzzi’s voor buiten van hout. Deze jacuzzi's hebben wel een natuurlijk uiterlijk door de houten omkasting, maar zien voorzien van vele moderne features.

Service van Fonteyn Spa's

Een hottub buiten gunnen wij iedereen. Daarom heeft Fonteyn Spa’s een fijne selectie van hottubs voor in de tuin die aan alle wensen voldoen. De hottubs voor buiten zijn direct leverbaar. Plaats uw bestelling veilig en eenvoudig online op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE BUITEN HOTTUBS