Jacuzzi buiten hout

Jacuzzi's buiten hout

Een jacuzzi buiten is natuurlijk zalig voor uw lichaam en geest, maar het plaatje is pas écht compleet als de jacuzzi ook in het interieur van uw tuin past. Als u een warme, sfeervolle tuin heeft waar veel hout en andere natuurlijke materialen in voorkomen, dan bent u vast op zoek naar een buiten jacuzzi van hout. Laat Fonteyn Spa’s deze nu in grote getallen hebben. Nieuwsgierig geworden? Bekijkt u dan zeker ons aanbod!

Jacuzzi + buiten + hout: de perfecte combinatie

De trend van het moment is een natuurlijke, duurzame tuin met genoeg ruimte voor een ontspanning. Dit betekent meer groen, duurzame verlichting, een houten overkapping of schutting en een of meerdere plekken die geheel in het teken staan van ontspanning. Dan mag een jacuzzi buiten (hout) eigenlijk niet ontbreken. Een jacuzzi buiten van hout komt perfect tot zijn recht in combinatie met andere warme en sfeervolle natuurlijke materiaal. Heeft een houten terras en zoekt een jacuzzi die hier fraai in opgaat, ook dan is een jacuzzi van hout buiten de ideale match. Dat hout en modern perfect samengaan bewijzen de buiten jacuzzi’s (van hout) van Fonteyn Spa’s. Wij hebben een grote collectie aan jacuzzi’s voor buiten van hout die over de nieuwste technologieën beschikken. Zo kunnen wij u alles bieden als het gaat om massagetherapie, led-lampen, aromatherapie, ingebouwde audiosystemen, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening. De keuze is aan u!

Groot aanbod jacuzzi’s buiten van hout

Voor een jacuzzi buiten (hout) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer groot aanbod aan spabaden van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Sunbelt, Villeroy & Boch, Passion, Clearwater en Bestway. Hiertussen vindt u diverse jacuzzi’s voor buiten. Neem bijvoorbeeld de Spa Natural. Deze buiten jacuzzi van hout wordt gekenmerkt door eenvoud en de natuurlijke, authentieke hottub vibe. Hoewel de spa eenvoudig oogt, is hij tot waanzinnige wellness in staat. Andere moderne jacuzzi’s (buiten met hout of houten look), zijn de spabaden van Villeroy & Boch. Zo hebben wij de A5L, A6L, A7L en Villeroy & Boch A8L beschikbaar met een zeer smaakvol houten design en bruisende massagejets. Ook de Wave-lijn van het merk Sunbelt is populair bij de liefhebber van een jacuzzi buiten (hout). Een voorbeeld uit deze lijn is de Spa Typhoon Wave met een prachtige, diep bruinrode omkasting. De robuuste vormgeving in combinatie met de moderne features creëren de ideale jacuzzi voor buiten in uw tuin. Ook onze Clearwater Spa Cabo is met haar verschillende houttinten de perfecte kandidaat.

Wilt u echt back to basic met een authentieke houten spa? Kies dan voor een van onze hottubs voor buiten.

Hulp nodig?

De ideale jacuzzi voor buiten (hout) vinden is een uitdaging! De keuze is enorm en wellicht weet u nog niet wat alle jacuzzi’s bieden. Laat ons u helpen! Wij hebben diverse specialisten die u graag te woord staan en u kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem dan ook gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze spa-experience centrum in Uddel. Hier kunt u onze jacuzzi’s voor buiten (hout en meer) van dichtbij bekijken en zelf testen.

Service van Fonteyn Spa's

Als u op zoek bent naar een jacuzzi voor buiten van hout, dan heeft u de juiste webwinkel gevonden. Wij bieden u de fraaiste jacuzzi’s die met de modernste technologieën zijn uitgerust én tevens naadloos aansluiten op uw tuininterieur. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com. Hopelijk tot ziens!

NAAR ONZE HOUTEN BUITEN JACUZZI'S