8 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Meer dan 300 spa’s opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 1000 spabaden op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Wat is een energiezuinige spa?

Een energiezuinige spa verbruikt minder stroom dan een reguliere spa. Deze duurzame spa’s bestaan namelijk uit een warmtepomp die op een duurzame manier energie opwekt. Daarnaast blijft het water ook beter warm door hoogwaardige isolatie. Hierdoor bespaar jij stroom en geniet je toch van alles dat een normale spa te bieden heeft. Laat je masseren door de hydrotherapie en ontspan zonder de deur uit te hoeven. 

Hoe werkt een duurzame spa?

Ervaar een kalmerende massage dankzij de ingebouwde hydromassage functie. Bij alle Fonteyn spa’s met hydrojets is deze massagetechniek beschikbaar. Hydromassage is gebaseerd op een techniek waarbij op een therapeutische manier water wordt gebruikt. Jouw schouders, nek, rug of voeten worden op de beste manier gemasseerd door de plaatsing van de jets, waterdruk en de temperatuur van het water. Het vermindert spier- of gewrichtspijn en verbetert de bloedsomloop en stofwisseling.  Kom tot rust en verbeter tegelijkertijd jouw gezondheid!

Welke energiezuinige spa past bij jou?

Wil je meer informatie over jouw perfecte energiezuinige spa? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Uddel. Wij bieden advies op maat en beantwoorden graag jouw vragen!