16 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Outlet - Showroommodellen direct leverbaar

vraag de extra korting aan via kortingsaanvraag button


Extra Korting bij aankoop van uw Spa

allweather warmtepomp

Realiseer een energiebesparing tot wel 75%

vergeleken met traditionele methoden

 


Meer dan 300 spa’s opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 1000 spabaden op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Profiteer van onze spa outlet

Een eigen spa is een hele investering, die niet iedereen zich kan veroorloven. Toch is het hebben van een spa een geweldige verrijking van de tuin of de woning, die we iedereen gunnen. Daarom hebben we een rijk gevulde spa outlet, waar u ook met een minder toereikend budget terecht kunt voor een eigen spa. Ondanks de lagere prijs die u voor de spa’s betaalt, zijn de baden van goede kwaliteit, zodat u er optimaal van kunt genieten. Wilt u ook profiteren van fijne massages in een heerlijk warme spa voor een vriendelijke prijs? Dan bent u van harte uitgenodigd om de mogelijkheden te bekijken in onze spa outlet.

Veel verschillende spa’s in de outlet

Onze spa outlet telt enorm veel verschillende modellen. Er is dus voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een compact bad voor twee personen of een ruime spa voor het hele gezin: onze outlet biedt verrassend veel uitkomst. Mocht de spa van uw dromen er op dit moment niet tussen staan, blijf de outlet dan in de gaten houden. De outlet wordt namelijk altijd aangevuld met nieuwe modellen als er spabaden uit verdwijnen. Wellicht met modellen die wèl aan al uw wensen voldoen.

Raadpleeg onze adviseurs voor de perfecte spa

Een spa uitkiezen is een complexe klus die veel oriëntatie vergt. Het is raadzaam om u in dit proces te laten adviseren door één van onze deskundige adviseurs. Zij weten uw wensen als geen ander te koppelen aan de ideale spa. Zo investeert u altijd in de spa die volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Waarom een spa van de outlet van Fonteyn

Fonteyn ziet altijd scherp toe op kwaliteit, ook wat betreft de spa’s in de outlet. Alle spa’s ondergaan grondige kwaliteitstests voor ze bij ons de outlet verlaten. Hierdoor kunt u bovengemiddeld lang van uw spa genieten. Mocht u ons na aanschaf nog nodig hebben, dan kunt u altijd een beroep doen op onze uitstekende aftersaleservice. Wij staan ten alle tijden voor u klaar om u snel weer te laten genieten van uw eigen spa.