Genieten in een Jacuzzi ® van Fonteyn

Welkom bij ’s werelds grootste spashowroom met o.a. Jacuzzi ® spabaden

Het merk Jacuzzi® het prachtige spabaden waarin u helemaal tot rust komt. Een plek waar u ultiem kunt ontspannen, of u nu alleen bent of met meerdere. De geliefde Jacuzzi® vindt u bij Fonteyn Spa’s. In ons complete assortiment vindt u de meest fijne jacuzzi’s. Laat u inspireren en kies een Jacuzzi® waarmee u het hele jaar door onbezorgd geniet!

Spabad van Jacuzzi®

Wist u dat Jacuzzi® een merk is voor spabaden en er veel spabaden zijn die niet per se een Jacuzzi® zijn? Tegenwoordig zijn de spabaden met geïntegreerde massagejets zo bekend dat hun benaming wordt gebruikt voor ieder type spabad. Toch is er een verschil tussen deze twee soorten baden. Bij Fonteyn Spa’s kunt u terecht voor de bekende baden van het merk Jacuzzi®, maar bij ons vindt u ook hele andere merken, waaronder onze eigen lijn spa’s. Hierbij maken we onderscheid tussen Jacuzzi’s® voor buiten en binnen. 

Jacuzzi® is een gerenommeerd bubbelbad merk wat is te danken aan zijn gelijknamige uitvinders: de gebroeders Jacuzzi. In 1907 verhuisden zij vanuit hun geboorteplaats in Italië naar Californië, waar ze in 1915 de firma stichtten. Hoewel het bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk bezig hield met de productie van vliegtuigonderdelen en irrigatiesystemen, legde het zich later vooral toe op hydrotherapie. Reden hiervoor was de achtjarige zoon van Roy Jacuzzi (derde generatie), die aan reumatoïde artritis leed. Door middel van hydrotherapie werd geprobeerd om de klachten te verminderen. Men ontwikkelde een draagbare pomp, die in een badkuip een aangename stroom van water en lucht produceerde. Hiermee werd de fundering gelegd voor de tegenwoordig bekende spabaden met geïntegreerde massagejets.

Waarom een Jacuzzi®?

Een Jacuzzi® kent vele voordelen. Zo kunt u in een Jacuzzi® ultiem ontspannen na een lange dag werken of zware work-out. Door het warme water en de fijne massagestralen worden uw spieren versoepeld. Onderzoek heeft gebleken dat een Jacuzzi® goed is voor de bloedcirculatie. Daarnaast kunnen gifstoffen makkelijker worden afgevoerd, wat positieve invloed heeft op minder kans op griep of verkoudheid. In een Jacuzzi® geniet u het hele jaar door van al deze voordelen. 

Waar dient u op te letten bij het kopen van een van Jacuzzi®

Een Jacuzzi® kan op een terras, in de tuin of binnen worden geplaatst. Daarom is het goed om er van te voren goed over na te denken waar u de Jacuzzi® wilt plaatsen. Dit is natuurlijk belangrijk voor de installatie van het bad en de ruimte waar hij in komt. Brengt u graag tijd door met vrienden of geniet u liever van de Jacuzzi® alleen? Bij ons vindt u jacuzzi’s in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons jacuzzi, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres als u een 4-persoons jacuzzi of 6-persoon jacuzzi zoekt.

Daarnaast wilt u natuurlijk dat de Jacuzzi® perfect past bij uw tuin. Gelukkig zijn de Jacuzzi® baden verkrijgbaar in verschillende design, kleuren en afmetingen. Zo vindt u altijd een gezichte Jacuzzi® bij Fonteyn Spa’s. 

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Jacuzzi® aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze. Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Hier staan al onze Jacuzzi® spabaden opgesteld en zal een van onze adviseurs u helpen met al uw vragen. Ook als u vanuit huis een Jacuzzi® wilt kopen, kunnen wij u adviseren. Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com. Indien u online bestelt, verzenden wij de Jacuzzi® zo snel mogelijk, waardoor u deze binnen enkele werkdagen in huis heeft.

NAAR ONZE SPABADEN