Hottub tuin

Een hottub voor in de tuin

Een hottub in de tuin is natuurlijk pure luxe. Geniet van het warme water en de frisse buitenlucht of laat het bad juist verkoelend zijn op een warme zomerse avond. Onze hottubs voor in de tuin kunt u door het unieke harde hout het hele jaar door gebruiken. Kies voor een hottub voor u alleen, uw hele gezin of met genoeg plek voor uw vrienden en familie. Wij hebben een hottub voor in de tuin voor iedereen!

Waarom een hottub in de tuin?

In een hottub kunt u lekker ontspannen wegdromen onder de heldere sterrenhemel of bijkomen met een goed boek en een kop koffie. Doe het alleen en creëer wat ‘me-time’ of doe het samen met uw partner of beste vrienden onder het genot van een goed glas wijn en wat lekkers. Het zal u vast niets verbazen als wij u vertellen dat een hottub bijdraagt uw mentale gezondheid, maar wist u dat dit warme bad ook een positief effect heeft op uw fysiek? Het warme water van een hottub stimuleert de bloedcirculatie waardoor zuurstof en voedingstoffen naar de spieren gaan. Afvalstoffen worden juist weer sneller afgevoerd. Ook draagt een sessie in de hottub bij aan spierherstel na sport of van een blessure. De ideale omstandigheden hiervoor zijn warme water in combinatie met een frisse buitenlucht. Een hottub in de tuin is daarom het meest raadzaam!

Een hottub in de tuin die past bij uw buiteninterieur

Een hottub heeft zodoende een positieve invloed op geest en lichaam. Maar mensen die kiezen voor in een hottub in de tuin, kiezen deze ook vaak vanwege de traditionele, natuurlijke uitstraling. De houten omkasting straalt warmte en sfeer uit en in de houtgestookte kachel brengt u nog dichter bij de natuur. Fonteyn Spa’s heeft daarom een aantal traditionele hottubs (tuin) geselecteerd die qua uiterlijk en functie bijdragen aan de authentieke spa-ervaring. De kunststof kuip maakt plaats voor een geheel houten hottub mét uiteraard een houtgestookte kachel. Deze heeft wel een moderne aluminium uitvoering. De hottub voor in de tuin is gemaakt van Noord-Europees vurenhout met een fraaie lichte kleur. Deze houtsoort groeit in het hoge noorden, waar het heel koud is en bomen langzaam groeien. De jaarringen gaan hierdoor dicht op elkaar zitten. Vervolgens ontstaat er een harde vuren houtsoort die ervoor zorgt dat het bad het hele jaar door buiten gebruikt kan worden. 

Onze hottub voor in de tuin draagt de naam Grand Royal en is verkrijgbaar als hottub (tuin) voor 3-4 personen, hottub (tuin) voor 5-6 personen en als grote hottub (tuin) voor 7-8 personen.

Wilt u wel een bad met hottub look maar met moderne features. Bekijk dan ook onze Spa Natural en jacuzzi’s voor buiten van hout.

Service van Fonteyn Spa's

Wij willen iedereen natuurlijk blij maken met een hottub buiten. Een plek voor ontspanning in uw eigen tuin waar u zich even kunt terugtrekken tijdens of na drukke dagen, is enorm veel waard. Daarom heeft Fonteyn Spa’s een fijne selectie van hottubs die perfect passen in uw tuin. Deze hottubs zijn direct leverbaar. Plaats uw bestelling makkelijk en veilig online of kom langs in onze spa-showroom in Uddel. Hier kunt u onze hottubs voor in de tuin van dichtbij bekijken (en testen!). Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS VOOR IN DE TUIN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst