3 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Meer dan 300 spa’s opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 1000 spabaden op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


De voordelen van een hot tub

Twijfel je nog om een hottub te kopen? Een hottub is een ware aanwinst waar je jarenlang plezier aan zult beleven. Zo biedt het warme bad allereerst quality-time voor jezelf of samen met jouw partner, vrienden of het hele gezin. Het geeft dat heerlijk comfortabele vakantiegevoel, zonder dat je de deur er voor hoeft uit te gaan. Er zijn echter meer redenen waarom een hottub een mooie toevoeging aan jouw tuin is. Uit onderzoek is onder meer gebleken dat het warme water van een hottub de spieren doen ontspannen, waardoor het gehele lichaam tot rust komt. Ook blijkt het warme hottub water een positief effect te hebben op het gevoel van stress en spanning; het ontspant de geest en vermindert stress. Bovendien is gebleken dat een hottub van positieve invloed kan zijn op de nachtrust. Even sessie in de hottub voor het slapengaan, kan ervoor zorgen dat je dieper slaapt en meer uit de nachtrust haalt. Wij hebben de voordelen hieronder nog een keer voor je opgesomd:

  • Het hele jaar door vakantiegevoel in eigen tuin
  • Lange levensduur
  • Ontspannende werking voor lichaam en geest
  • Positieve uitwerking op de nachtrust

De blikvanger voor het scandinavishce buitenleven

Benieuwd waar het concept van de hottub eigenlijk vandaan komt? De hottub is een buitenbad dat oorspronkelijk uit Scandinavië komt. Het bad wordt daar voornamelijk gebruikt om warm te blijven bij koude temperaturen. Tegenwoordig wordt de hottub over de hele wereld gebruikt ter ontspanning. De traditionele hottub is gemaakt van hout: het water wordt opgewarmd door een hout gestookte kachel. Dit is een geïntegreerde kachel (interne kachel) die dus in zijn geheel in het bad staat. Tegenwoordig kun je naast originele houten hottubs, ook kunststof hottubs kopen. Deze hottubs met kunststof binnenkuip hebben vaak een externe kachel die zich aan de buitenkant van de kunststof kuip bevindt. Ook zijn er hottubs met elektrische kachel op de markt (elektrische hottubs). De hottubs van Fonteyn Spa’s zijn gemaakt van vurenhout en hebben een aluminium houtkachel. De houtgestookte kachel zorgt echt voor het oergevoel en brengt je dichter bij de (Scandinavische) natuur.

Hottubs van Fonteyn Spa’s

Fonteyn Spa’s verkoopt houten hottubs in traditionele stijl, maar wel met een uitstekende kwaliteit. Zo zijn onze houten hottubs gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Deze houtsoort groeit in het hoge noorden, waar het heel koud is. De bomen groeien hier langzaam, waardoor de jaarringen dicht op elkaar zitten en er een harde houtsoort ontstaat. De hardheid van het hout zorgt ervoor dat de hottubs goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Hierdoor zijn onze hottubs twaalf maanden lang, zeven dagen per week te gebruiken! Uiteraard zijn onze houten hottubs voorzien van een originele houtgestookte kachel welke in de kuip is geplaatst. De houtgestookte hottub kachel zorgt echt voor het oergevoel en brengt u dichter bij de natuur. Onze hottubs met geïntegreerde kachel zijn tevens voorzien van hottub accessoires als een stevige trap en houten banken. Wij verkopen de Fonteyn hottubs in drie afmetingen: Fonteyn Hottub Grand Royal 160 cm, Fonteyn Hottub Grand Royal 180 cm en Fonteyn Hottub Grand Royal 160 cm. De keuze voor een afmeting is uiteraard afhankelijk van het aantal personen waarmee je in de hottub wilt zitten, maar ook de ruimte in jouw tuin is belangrijk.

Een hottub kopen?

Ben je overtuigd van de voordelen van een hottub, maar weet je nog niet wat voor type hottub je wilt kopen? Dan adviseren wij je bij Fonteyn graag. Neem gerust contact ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of stuur een mail naar info@fonteynspas.com. Wil je onze hottubs eerst uitproberen of van dichterbij bekijken voordat je een definitieve beslissing maakt? Dan nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Udden. Hier kunnen wij alle vragen beantwoorden en je voorzien van een persoonlijk advies. Je kunt hier tevens onze andere spa baden bekijken. Naast hottubs hebben wij namelijk een breed assortiment met onder meer spa’s, zwemspa’s en spa accessoires.