Genieten in een Jacuzzi ® van Fonteyn

Koop uw Jacuzzi ® bij Fonteyn, 's werelds grootste spa dealer!

Veel mensen genieten van een eigen Jacuzzi ®. En dat snappen we bij Fonteyn heel goed. Jacuzzi® baden worden namelijk sinds jaar en dag geroemd om hun prachtige design en heerlijke hydromassages en zijn daarom het neusje van de zalm in de spa- en whirlpoolindustrie. De ergonomische kuipzetels, het stomende water en de bruisende massagejets zorgen voor een memorabele wellness ervaring, iedere keer als u in een Jacuzzi ® bad plaatsneemt: een voorrecht dat we iedereen gunnen! Daarom is het merk Jacuzzi ® opgenomen in Fonteyns spa en bubbelbad assortiment.

Groot spa aanbod

Fonteyns Jacuzzi ® en spa aanbod kenmerkt zich vooral door diversiteit. Met enorm veel verschillende spa’s in allerlei soorten en maten kunnen we werkelijk iedere wens in vervulling laten gaan. Het complete aanbod staat opgesteld in onze even sfeervolle als riante showroom, waar het zelfs mogelijk is om de baden in alle privacy uit te proberen, alvorens u er één aanschaft. Op zoek naar de spa die het best bij u past? Onze adviseurs zijn u graag van dienst. Met hun brede kennis over het gehele assortiment, zijn zij altijd in staat om de spa of Jacuzzi® te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Waarom een spa of Jacuzzi ® van Fonteyn?

Bij Fonteyn staat kwaliteit hoog in het vaandel. Elke spa of Jacuzzi ® die bij ons de winkel verlaat, wordt eerst grondig gecontroleerd, waardoor u altijd investeert in een perfect functionerend spabad. Daarnaast profiteert u van uitstekende service. U kunt altijd een beroep op ons doen als u onze hulp nodig heeft, zowel vandaag als over tien jaar. Tot slot beschikt Fonteyn over een enorm magazijn, waardoor we al onze Jacuzzi® en spabaden direct uit voorraad kunnen leveren. Zo kunt u snel genieten van de waanzinnige wellness die de baden u beloven. Bij Fonteyn staat uw geluk voorop. Ervaar het zelf!

NAAR ONZE SPABADEN®
PROFITEER VAN onze Jacuzzi’s:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst