Genieten in een Jacuzzi ® van Fonteyn

Welkom bij ’s werelds grootste spashowroom met o.a. Jacuzzi ® spabaden

Fijn dat je deze site hebt gevonden. Jouw droom van een eigen spa, Jacuzzi ® spabad of buitenspa staat hier op het punt om werkelijkheid te worden! Als grootste spashowroom ter wereld is Fonteyn namelijk de marktleider in de spa- en whirlpoolindustrie. Al onze spabaden kenmerken zich door ergonomische kuipzetels en ligplaatsen, prachtige designs en innovatieve massagetechnieken, die je trakteren op een memorabele wellness ervaring. Dankzij een compleet en enorm divers assortiment is er voor ieder wat wils. Om hieruit de perfecte buitenspa te kunnen kiezen, is er een team van deskundige adviseurs aanwezig dat je kan helpen met een advies op maat. Dankzij ons enorme magazijn, kan het bad van jouw keuze vrijwel direct geleverd worden. Na de aanschaf blijven we je van dienst met een optimale service, waar je altijd een beroep op kunt doen.

Divers aanbod met bubbelbaden

Sinds Jacuzzi ® met ’s werelds eerste spabad kwam, volgden de verschillende spafabrikanten, -merken en -modellen elkaar in rap tempo op, waardoor de markt tegenwoordig heel divers is. Ook Fonteyn heeft een assortiment dat zich vooral kenmerkt door diversiteit. Want naast de luxe baden, bieden we ook spabaden, buitenspabaden en bubbelbaden aan van andere merken, waaronder onze eigen lijn. De praktijk wijst namelijk uit dat de meesten niet per se op zoek zijn naar een spa van het merk Jacuzzi ®, maar naar een spabad in algemene zin. Voor hen heeft Fonteyn een uitgebreide collectie prachtige spabaden, die zich in kwaliteit en wellnessprestaties uitstekend meten met de originele spabaden. 

Het merk Jacuzzi ®

Ben je toch op zoek naar een origineel spabad? Dan ben je ook hiervoor aan het goede adres bij Fonteyn. Deze luxe spabaden worden sinds jaar en dag geroemd om hun prachtige designs en heerlijke hydromassages en mogen dus niet ontbreken in Fonteyns spa- en whirlpoolassortiment. Dit gerenommeerde bubbelbad merk is te danken aan zijn gelijknamige uitvinders: de gebroeders Jacuzzi. In 1907 verhuisden zij vanuit hun geboorteplaats in Italië naar Californië, waar ze in 1915 de firma stichtten. Hoewel het bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk bezig hield met de productie van vliegtuigonderdelen en irrigatiesystemen, legde het zich later vooral toe op hydrotherapie. Reden hiervoor was de achtjarige zoon van Roy Jacuzzi (derde generatie), die aan reumatoïde artritis leed. Door middel van hydrotherapie werd geprobeerd om de klachten te verminderen. Men ontwikkelde een draagbare pomp, die in een badkuip een aangename stroom van water en lucht produceerde. Hiermee werd de fundering gelegd voor de tegenwoordig bekende spabaden met geïntegreerde massagejets.

Een spa of Jacuzzi ® bad voor iedereen!

Dus of je nu op zoek bent naar een origineel Jacuzzi ® bad of een spa in algemene zin: wij maken je graag gelukkig. Bekijk snel ons volledige aanbod door te klikken op de knop hieronder en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst