108 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Meer dan 300 spa’s opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 1000 spabaden op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Ultiem genieten in een spa?

Droom jij er ook van om met een eigen spa jouw tuin of binnenruimte tot een luxe wellnessresort om te toveren? Zodat je na een lange dag ultiem kunt ontspannen en kunt genieten van de krachtige massagestralen in een serene rust? Met een spa van FonteynSpas kan jouw droom realiteit worden! Bij FonteynSpas hebben we namelijk alles in huis op het gebied van privé spa’s, zodat je de ultieme spa-ervaring kunt creëeren waarnaar je zo verlangd. Laat je inspireren door het online assortiment of kom gezellig langs in Europa's grootste showroom van Europa.

De werking van een spa

Dat een spa een relaxte en kalmerende werking biedt staat voorop. Dat heeft alles te maken met de hydromassage functie die in de spa's gebouwd zijn. Een hydromassage is een massagetechniek dat op het therapeutisch gebruik van water gebasseerd is. Door de combinatie van de waterbeweging, de temperatuur van het water en de waterdruk wordt het lichaam op verschillende delen gemasseerd. Een hydromassage is aanwezig in elke spa die uitgerust is met verschillende soorten"hydrojets".Deze hydrojets zijn op verschillende plaatsen in de zitting of ligging van een spa tactisch ingebouwd, waardoor verschillende lichaamsdelen van de juiste massage voorzien worden. 

De voordelen van spa's

De werking van bovengenoemde hydrojets heeft verschilende positieve effecten op zowel de mentale als fysieke gezondheid. FonteynSpas heeft een overzicht voor je hieronder gemaakt:

  • Stimuleert de bloedcirculatie: Door de warmte van het water stijgt de lichaamstemperatuur waardoor de bloedvaten zich verwijden.
  • Stimuleert het immuunsysteem: Door de schommelingen in lichaamstemperatuur reageren de hersenen met een immuunrespons, waardoor ze afval en gifstoffen in het lichaam afgevoerd worden. 
  • Stimuleert ontspanning van de spieren: Door de combinatie van massagejets met lucht en water wordt het lichtgaamsgewicht met ruim 80% verminderd, waardoor de druk op spieren afneemt.

Ruime keuze spa's bij FonteynSpas

Bij FonteynSpas vindt je het ruimste assortiment spa's. We bieden een ruim assortiment van diverse top labels zoals Bestway, Passion, Storm Spas en Villeroy & Boch. Bovendien bieden wij spa's uit ons eigen collectie aan. Naast de verschillende spa merken, heb je keuze uit eindeloos veel mogelijkheden zoals het aantal ligplaatsen, de sfeerverlichting, het aantal hydrotherapie jets, het verwarmingssysteem, het type sfeerverlichting en ga zo maar door. Juist door deze eindeloze mogelijkheden bieden wij bij FonteynSpas advies op maat.