Spa Malta Luxury

Spa Malta Luxury

Ga terug
Spa Malta - Sterling Weiß mit grauer Umrahmung Ø 182 cm

Normale prijs: € 4395,-

Nu: € 3790,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteyn Spas! Ontdek de Fonteyn Spas!
Spa Malta 5 Zitplaatsen 182 Doorsnede x 82 cm 17 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de spa Malta in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van spa Malta Luxury

De Malta Luxury is een compact, rond spabad waar met het hele gezin van genoten kan worden. Door de ronde vorm kunt u in een knusse kring genieten van het heerlijke water. Het model van deze spa draagt dus ook in belangrijke mate bij aan een gezellig ontspanningsmoment. De zittingen in de spa zijn in hoogte van elkaar verschillend. Zo is er altijd een comfortabele plaats in de spa aanwezig die u de juiste ondersteuning geeft. Tot slot is de gehele spa bekleedt met een safety grip shell, waarmee u veilig in en uit de spa stapt.

Fonteyn Spas

Massage van spa Malta Luxury

Veel van de ruimte van de Malta Luxury is gebruikt om u met een wisselend aantal jets te voorzien van een heerlijke massage. Zo kunt u op de ene zitplek met een drietal jets genieten van een complete rugmassage, terwijl er op de andere zitplek met één enkele jet gefocust wordt op een specifieke plek. De zittingen zijn allen uitgerust met vibrerende jets. Deze jets verzorgen een lekkere cocktail van water en lucht waardoor er een heerlijk bruisende massage gecreëerd wordt. De luchttoevoer is eenvoudig hoger en lager te draaien met de daarvoor bestemde bediening.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100417
Lengte van de Spa 182 cm
Breedte van de Spa 182 cm
Hoogte van de spa 82
Aantal Personen 5 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Kunststof (Poly Ethyleen)
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen Nee
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 5
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 15
Totaal Aantal Jets 17
Aantal Air Jets N.V.T.
Aantal Bedieningen Luchttoevoer meerdere
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Nee
Water Fontein Nee
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 0
Filtratiesysteem Volledig Automatisch
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights Nee
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem N.V.T.
Speakers Nee
Pomp 1 2,5 HP met 2 Snelheden
Pomp 2 N.V.T.
Pomp 3 N.V.T.
Pomp 4 N.V.T.
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Enkel Filter
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 2,0 KW
Watercapaciteit 600
Droog Gewicht 150
Gevuld Gewicht 700
Isolatie High isolation
Elektrische Vereisten 240 V 16 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734577195
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?