Optimaal ontspannen in een eigen whirlpool

Niets lekkerder dan een eigen whirlpool in de tuin om iedere dag volkomen relaxed mee af te sluiten. Daar zijn we bij Fonteynspas wel achter. Om u ook de luxe te gunnen van een eigen bad, bieden we u het meest uitgebreide assortiment spabaden aan. Met een spabad van Fonteynspas geeft u nieuwe betekenis aan ontspanning. De comfortabele zitplaatsen, de bruisende massagejets, de sfeervolle led-verlichting: het draagt allemaal bij aan de waanzinnige wellness die u in één van onze whirlpools ervaart. Gun uzelf ook de mogelijkheid om u in uw eigen achtertuin te wanen in het meest luxe wellnessresort met een bad van Fonteynspas.

Meest complete aanbod spabaden

Fonteynspas heeft het meest complete whirlpool aanbod. Met honderden heerlijke whirlpools in ons assortiment, is er altijd een bad dat perfect bij u past. We kunnen u alles bieden op het gebied van formaat, hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening, noem maar op. Ons complete aanbod staat voor u opgesteld in onze even riante als sfeervolle showroom, waar het zelfs mogelijk is om de whirlpools uit te proberen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Raadpleeg onze adviseurs voor de perfecte whirlpool

Omdat er bij Fonteynspas enorm veel mogelijk is, snappen we dat u best wat hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van de perfecte hottub. Daarom staan onze deskundige adviseurs zes dagen per week voor u klaar om u te assisteren. Zij kunnen u als geen ander helpen aan de whirlpool die perfect bij uw wensen past. Daarnaast kunnen ze u alles vertellen over bijvoorbeeld de bediening en het benodigde onderhoud van de whirlpool.

Waarom een whirlpool van Fonteynspas

Bij Fonteynspas hebben we het niet alleen het meest uitgebreide aanbod, ook zijn we vanaf het ontwerp tot aan de laatste tests volledig betrokken bij de productie van onze whirlpools, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen we u een zeer degelijk product aanbieden, gemaakt van alleen de meest duurzame materialen. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende service.