Geniet buiten in uw eigen whirlpool

Buiten een eigen whirlpool hebben staan is waanzinnig. Daar kunnen wij van Fonteyn Spa’s over meepraten. Spabaden zijn onze passie, waar we dagelijks met veel plezier mee werken. Dit enthousiasme heeft geleid tot een breed assortiment heerlijke whirlpools die buiten van iedere tuin een luxe wellness resort maken. Hoe koud het buiten ook is, met de producten van Fonteyn Spa’s kunt u zichzelf heerlijk warm houden en genieten van heerlijke massages. Zowel op koude winterdagen als zwoele zomeravonden kunt u genieten van de ontspannende bubbels van uw buiten bubbelbad. Wilt u een whirlpool voor buiten kopen? Bekijk meteen ons assortiment!  

Een whirlpool kopen voor buiten

Buiten whirlpools zijn er in allerlei soorten en maten. Ook ons eigen baden assortiment bevat enorm veel verschillende modellen. Van compacte whirlpools voor twee personen tot heel riante baden voor het hele gezin. Naast formaat heeft u ook veel keuze op het gebied van de massages. Onze baden zijn uitgevoerd met verschillende jets: van snel roterende jets tot krachtig pulserende jets. De jets zijn ontwikkeld in samenwerking met masseurs en fysiotherapeuten, waardoor ze het gevoel van een professionele massage evenaren. Wilt u een whirlpool kopen voor buiten in de tuin? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. 

Behalve whirlpools, kunt u bij ons ook een jacuzzi kopen, een kijkje nemen naar onze opblaasbare spa’s of bubbelbaden kopen. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u het. Wij geloven dat u het verdient om na een dag hard werken in het warme water te relaxen. Neem snel een kijkje naar ons assortiment vol whirlpool en jacuzzi modellen! Tussen onze bubbelbaden voor buiten vindt u vast wat u zoekt.

Gericht advies voor de perfecte buiten whirlpool

Twijfelt u welke buiten whirlpool het best bij uw wensen past? Dan helpen wij u graag! U kunt altijd advies inwinnen bij een van onze deskundige adviseurs. Zij kunnen u informeren en adviseren over bijvoorbeeld het formaat, de massagetechnieken en de extra features. Zo heeft u buiten altijd de perfecte whirlpool staan die volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom een buiten whirlpool van Fonteyn Spa's?

Bij Fonteyn Spa’s doen we alles met het oog op kwaliteit. Van de productie tot aan de levering worden onze spabaden uitvoerig gecontroleerd en getest, waardoor u kunt rekenen op topkwaliteit. Mocht er toch iets met uw bad gebeuren, dan staan we direct voor u klaar om dit op te lossen. U kunt ons zes dagen per week telefonisch bereiken en u kunt ons natuurlijk ook e-mailen. Onze service is méér dan alleen de levering van de whirlpool, ook jaren erna kunt u altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft.