Optimaal ontspannen in uw eigen whirlpool

Wat is nou lekkerder dan een eigen whirlpool bad in de tuin om iedere dag volkomen relaxed mee af te sluiten? Daar zijn we bij Fonteyn Spa's wel achter. Om u ook de luxe te bieden van een eigen whirlpoolbad, bieden we u het meest uitgebreide assortiment spabaden aan. Met een spabad van Fonteyn Spa’s geeft u nieuwe betekenis aan ontspanning. De comfortabele zitplaatsen, de bruisende massagejets, de sfeervolle led-verlichting: het draagt allemaal bij aan de waanzinnige wellness die u in een van onze whirlpools ervaart. Gun uzelf ook de mogelijkheid om u in uw eigen achtertuin te wanen in het meest luxe wellnessresort met een bad van Fonteyn Spa’s!

Meest complete aanbod whirlpool baden

Fonteyn Spa’s heeft het meest complete whirlpool aanbod. Met honderden heerlijke whirlpool baden in ons assortiment, is er altijd een bad dat perfect bij u past. Naast baden van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Villeroy en Boch, Bestway en onze eigen merken: Passion en Fonteyn. Wij kunnen u alles bieden op het gebied van formaat, hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening, noem maar op. Van 1-3 persoons bubbelbaden tot 8+ personen whirlpools en opblaasbare bubbelbaden en hottubs, wij hebben zelfs zwemspa’s en baby whirlpools voor de kleintjes. Kortom, bij Fonteyn Spa’s vindt u altijd een whirlpool bad dat voldoet aan uw wensen.

Ons complete aanbod staat voor u opgesteld in onze even riante als sfeervolle showroom, waar het zelfs mogelijk is om de whirlpools uit te proberen. Zo bent u helemaal zeker van uw keuze!

Raadpleeg onze adviseurs voor het perfecte whirlpool bad

Omdat er bij Fonteyn Spa’s enorm veel mogelijk is, snappen we dat u best wat hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van het perfecte whirlpool bubbelbad. Daarom staan onze deskundige adviseurs zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) voor u klaar om u te assisteren. Zij kunnen u uitstekend helpen aan het whirlpool bad dat perfect bij uw wensen past. Daarnaast kunnen ze u alles vertellen over bijvoorbeeld de bediening en het benodigde onderhoud van het whirlpool systeem. 

Waarom een whirlpool bad van Fonteyn Spa’s?

Bij Fonteyn Spa's hebben we het meest uitgebreide aanbod én zijn we vanaf het ontwerp tot aan de laatste tests volledig betrokken bij de productie van onze whirlpool baden, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen we u een zeer degelijk product aanbieden, gemaakt van alleen de meest duurzame materialen. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende service! 

Service van Fonteyn Spa's 

Wilt u een whirlpool bad kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa's. Wij bieden u een groot assortiment whirlpool baden van gerenommeerde merken met een breed scala aan opties (denk aan hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening) die uw spa experience iedere dag weer subliem maken. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag!