8 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Met een spa overkapping ben je altijd voorbereid

Twijfel je over een spa overkapping? We wonen in een land waar het weer nogal onvoorspelbaar en wisselvallig kan zijn. Dit zorgt ervoor dat je soms tijdens een avondje in de spa verrast kunt worden door een fikse regenbui. Om ervoor te zorgen dat je geen last hebt van de wisselende weersomstandigheden en een gezellige zen-avond niet onderbroken hoeft te worden, kun je bij Fonteyn Spa’s terecht voor een perfecte spa overkapping.

Wat is een spa overkapping?

Een spa overkapping is een overkapping die ervoor zorgt dat je in de spa kunt (blijven) zitten, zonder dat je hierbij last van het weer ervaart. Bij Fonteyn Spa's begrijpen wij namelijk maar al te goed, dat als je over een spabad beschikt, je hier het liefste het hele jaar van wilt kunnen genieten. Met een spa overkapping, die speciaal ontwikkeld is voor de spa’s en hottubs, is dit meer dan mogelijk. Zo kun je toch genieten van een heerlijk warm bad wanneer het slecht weer is. 

Een spa overkapping kopen met hulp van de adviseurs

Bij Fonteyn Spa’s kun je terecht voor de verschillende spa overkappingen. Weet je niet welke spa overkapping bij jouw spa het beste past? Dan kun je altijd bij ons langskomen voor advies op maat. Onze adviseurs leggen je graag alles uit over onze spa overkappingen. Onze adviseurs staan voor je klaar in onze ruime showroom, maar je kunt ook altijd contact met ze opnemen via onze chat of het contact-formulier. 

Service van Fonteyn Spa’s

Wil je een spa overkapping kopen? Dan ben je bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar bij het maken van de juiste keuze, ook als je een geschikte spa overkapping zoekt. Je bent altijd van harte welkom in onze showroom in Uddel, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de spa overkapping eenvoudig vanuit thuis online te bestellen. Wij zorgen ervoor dat je de overkapping binnen enkele dagen thuis ontvangt. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0577 - 456 040 of een mail te sturen naar info@fonteynspas.com.