Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer dan 300 spa’s opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 1000 spabaden op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Opblaasbare spa's zijn razendpopulair

Opblaasbare spa's voor in de tuin zijn afgelopen jaren steeds populairder geworden. En dat is niet voor niets. Een opblaasbare spa is namelijk een luxe voorziening die tegenwoordig ook nog eens zeer betaalbaar is. De opblaasbare spa's zijn bovendien eenvoudig in gebruik met de bijgeleverde pomp en ook het onderhoud wordt steeds gemakkelijker door de waterbehandeling. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden?

Geniet van de voordelen van een opblaasbare spa

Na een lange werkdag even lekker tot rust komen in jouw eigen opblaasbare spa, of net een zware training achter de rug en toe aan een momentje van ontspanning? Onze opblaasbare spa’s en hot tubs zijn de ideale oplossing om even te genieten. Wacht niet langer en gun jezelf ook de luxe en het comfort van een opblaasbare spa. Wist je dat een opblaasbare spa ook de volgende gezondheidsvoordelen biedt? 

  • Vermindert spanning en stress
  • Versoepelt spieren en verlicht pijn
  • Verbetert mobiliteit
  • De warmte heeft een positief effect op de bloedsomloop
  • Het zorgt voor een lagere bloeddruk

Ontdek het ruime assortiment opblaasbare spa’s

Heb jij interesse in een opblaasbare spa of hot tub voor in jouw tuin? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek dan Fonteyns showroom van maar liefst 35.000 m2 in Uddel. Hierin vind je niet alleen opblaasbare spa’s, maar ook het grootste assortiment outdoor producten van Europa. Laat je inspireren, plaats jouw bestelling of kom langs! Het team van Fonteyn staat van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 voor je klaar.

Kwaliteit en service

Bij Fonteynspas.com streven we naar de beste kwaliteit en service. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd, waarbij wij gebruik maken van de beste materialen. Ben jij op zoek naar een bepaald type spa, laat het ons dan weten. Onze specialisten staan voor je klaar met een deskundig en passend advies op maat. Of je nu op zoek bent naar een opblaasbare hot tub voor 4 personen, of interesse hebt in een spa voor 7 personen? Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten opblaasbare spa’s en andere spa producten. Daarnaast zijn onze opblaasbare spa’s voorzien van airjets die jou een overheerlijke massage geven. Wat wil je nog meer?