Bestway

Lay-Z-Spa St. Moritz

€ 539,00 € 1.278,00 Je bespaart €739,-

De Bestway Lay-Z-Spa St. Moritz is een opblaasbare spa voor 7 personen. De spa heeft een diameter...

    • Opblaasbare Spa
    • Geschikt voor: 5-7 Personen
    • Bestway 216 x 71 cm

Specificaties

Opblaasbare Spa Geschikt voor: 5-7 Personen Bestway 216 x 71 cm

€ 1.278,00

600829

216 cm

71 cm

180

180

Rapid Heating System - Max 40°C

1190 liter

6942138971682

Bestway

Kortingsaanvraag
Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn Spa's

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bestway | Lay-Z-Spa St. Moritz
Uw waardering
Bestway | Lay-Z-Spa St. Moritz
€ 539,00 € 1.278,00 Je bespaart €739,-
Europa's Grootste outdoor living mall