Devine Spas

Miracle Outlet

€ 5.199,00 € 8.990,00 Je bespaart €3791,-

Product Omschrijving

De Miracle is een van de populairste Devine Spas spabaden en is een ruime 6-persoons spa met kuipzit...

  • Afm.: 214 x 214 x 82 cm
  • Aantal personen: 6
  • Aantal jets: 75
  • Afm.: 214 x 214 x 82 cm
  • Aantal personen: 6
  • Aantal jets: 75

De Spa Miracle , een luxueuze spa-ervaring die speciaal is ontworpen om de ultieme ontspanning en verjonging te bieden. Deze spa is een ruim toevluchtsoord, met royale afmetingen van 214 x 214 x 82 cm, en biedt comfortabel plaats aan maximaal 6 personen, inclusief een extra ligstoel voor de ultieme ontspanningservaring.

De SpaMiracle draait niet alleen om de grootte; het draait ook om prestaties. Met een watercapaciteit van 1400 liter en in totaal 75 krachtige jets, aangedreven door drie massagepompen, is deze spa ontworpen om een uitgebreide hydrotherapie-ervaring te bieden. De massage kan worden aangepast van een zachte, ontspannende massage tot een intensieve, krachtige massage.

De spa is gebouwd met een kuip van acryl, versterkt met polyester, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. De kunststof, onderhoudsvrije omkasting is ontworpen met verwijderbare zijpanelen voor gemakkelijke toegang en onderhoud. De spa is ook voorzien van een Everlast™ bodem gemaakt van polyester en de kuip heeft isolatie van urethaan met een hoge dichtheid voor energiezuinigheid.

De Spa Miracle zit boordevol speciale functies om uw spa-ervaring te verbeteren. De voorgevormde hoofdsteunen zorgen voor comfort terwijl u ontspant. Het StarBrite LED-binnenverlichtingssysteem en de LED-buitenhoekverlichting dragen bij aan de sfeer. Dankzij een bluetooth audiosysteem met ingebouwde luidsprekers kunt u genieten van uw favoriete muziek terwijl u ontspant.

De spa heeft ook een watervalfunctie met LED-verlichting, wat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht. Het ozonsaneringssysteem zorgt ervoor dat het water schoon en veilig blijft, en het energiezuinige programmeerbare filtersysteem zorgt ervoor dat de spa optimaal blijft werken met minimaal energieverbruik.

De Spa Miracle is uitgerust met drie LX LP200-massagepompen en een LX WTC50M-filtratiepomp, die zorgen voor een krachtige en effectieve hydrotherapie-ervaring. Het elektrische systeem is ontworpen om te werken op zowel 230 als 380 V, met een elektrische verwarming om het water op de perfecte temperatuur te houden.

Het besturingssysteem is voorzien van een Balboa BP600 en een elektronische bediening aan de bovenzijde voor eenvoudige bediening. De spa is ook wifi-ready, zodat u de instellingen op afstand kunt regelen.

Samengevat, de Spa Miracle is meer dan alleen een spa; het is een investering in uw gezondheid en welzijn. Het biedt een combinatie van luxe, prestaties en energie-efficiëntie. Gun uzelf de luxe van ontspanning met de Spa Miracle.

 

1. Ruimte voor zes personen om te genieten, met vijf comfortabele zitplaatsen en een luxe ligstoel.

2. Voorzien van 75 krachtige jets, ondersteund door drie massagepompen, die een volledige lichaamsmassage bieden.

3. Biedt de mogelijkheid om de intensiteit van de massage aan te passen, van een zachte ontspannende massage tot een intensieve krachtige massage.

4. Uitgerust met een Bluetooth audiosysteem voor entertainment, waardoor u kunt ontspannen met uw favoriete muziek.

5. Sfeervolle LED-verlichting, zowel binnen als buiten de spa, creëert een ontspannen sfeer.

6. Een ruime ligstoel bied de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de spa-ervaring.

7. Inclusief een energiezuinige filtratiepomp, waardoor de spa milieuvriendelijk en kostenefficiënt is.

8. Met een watercapaciteit van 1400 liter biedt het voldoende ruimte voor een diepe en ontspannende onderdompeling.

9. Voorzien van een EasyClean Shield, waardoor het onderhoud van de spa eenvoudig en moeiteloos is.

10. Met een drooggewicht van 260 KG is het een stevige en duurzame keuze.

Deze Spa Miracle is direct uit voorraad leverbaar

 

• Aantal zitplaatsen: 5
• Aantal Ligplaatsen: 1
• StarBrite LED Onderwaterverlichting
• Audio System met Bluetooth
• Easyclean Shield
• 3 Massage Pompen
• Energiezuinige filtratiepomp
• Watercapaciteit: 1400 L
• Droog Gewicht: 260 KG

Afm.: 214 x 214 x 82 cm Aantal personen: 6 Aantal jets: 75

€ 8.990,00

100553-outlet-1

214 cm

214 cm

82 cm

Nee

Meervoudig Gelaagd

Ja

4

Ja

5 Zitplaatsen en 1 Lounge

75

75

6

Ja

2 Verlichte Waterbogen

Ja

Volledig Automatisch

Balboa

16

Ja

2 x Built-in Speakers

3,0 HP

3,0 HP

3,0 HP

Circulatiepomp

Enkel Filter

Balboa

3,0 KW

1005 liter

260 kg

1265 kg

3-voudig gelaagde Thermische Isolatie

230 V 16 Amp

Devine Spas

schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn Spa's

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Devine Spas | Miracle Outlet
Uw waardering
Kortingsaanvraag
Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Devine Spas | Miracle Outlet
€ 5.199,00 € 8.990,00 Je bespaart €3791,-
Europa's Grootste outdoor living mall