Geniet buiten in uw eigen whirlpool

Buiten een eigen whirlpool hebben staan is waanzinnig. Daar kunnen wij van Fonteynspas over meepraten. Spabaden zijn onze passie, waar we dagelijks met veel plezier mee werken. Dit enthousiasme heeft geleid tot een breed assortiment heerlijke whirlpools die buiten van iedere tuin een luxe wellness resort maken. Hoe koud het buiten ook is, met de producten van Fonteynspas kunt u zichzelf heerlijk warm houden en genieten van heerlijke massages. Op koude winterdagen en zwoele zomeravonden, genieten van Fonteynspas.  

Ruim aanbod baden voor buiten

Buiten whirlpools zijn er in allerlei soorten en maten. Ook ons eigen baden assortiment bevat enorm veel verschillende modellen. Van compacte whirlpools voor twee personen tot heel riante baden voor het hele gezin. Naast formaat heeft u ook veel keuze op het gebied van de massages. Onze baden zijn uitgevoerd met verschillende jets: van snel roterende jets tot krachtig pulserende jets. De jets zijn ontwikkeld in samenwerking met masseurs en fysiotherapeuten, waardoor ze het gevoel van een professionele massage evenaren. 

Gericht advies voor de perfecte buiten whirlpool

Het kiezen van een eigen whirlpool voor buiten is geen gemakkelijke opgave. Die keuze hoeft u bij ons dan ook niet alleen te maken. U kunt altijd advies inwinnen bij één van onze deskundige adviseurs. Zij kunnen u informeren en adviseren over bijvoorbeeld het formaat, de massagetechnieken en de extra features. Zo heeft u buiten altijd de perfecte whirlpool staan die volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom een buiten whirlpool van Fonteynspas?

Bij Fonteynspas doen we alles met het oog op kwaliteit. Van de productie tot aan de levering worden onze spabaden uitvoerig gecontroleerd en getest, waardoor u kunt rekenen op topkwaliteit. Mocht er toch iets met uw bad gebeuren, dan staan we direct voor u klaar om dit op te lossen. Onze service stopt niet na levering van de whirlpool, ook jaren erna kunt u altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft.