Ontspan in je eigen bubbelbad

Bij Fonteyn Spas begrijpen we als geen ander hoe lekker het is om een warm bubbelbad in te stappen. Dat voorrecht gunnen we iedereen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment hottubs die u stuk voor stuk van top tot teen ontspannen. Een bad van Fonteynspas is voor iedere wellness liefhebber één groot feest. Het warme water, de bruisende massagejets en de comfortabele kuipzetels beloven een ultieme sensatie, die nooit verveelt. Ervaar zelf de weergaloze hydrotherapie die een bubbelbad van Fonteynspas te bieden heeft en overtuig uzelf van de voordelen.

Grootste aanbod van Nederland

Ons aanbod is enorm. Welke eisen u ook aan uw eigen bubbelbad stelt, wij hebben een hottubs of spa dat perfect bij uw wensen past. Van compacte baden voor op het balkon, tot een riant bubbelbad voor het hele gezin: bij Fonteynspas slaagt u altijd. De baden variëren niet alleen in formaat van elkaar, maar ook in massages. Met wisselende typen jets wordt u in elk bubbel bad getrakteerd op een andere massage. De massagetechnieken van onze baden zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten. Onze bubbelbaden werken hierdoor niet alleen ontspannend, maar zijn ook goed voor uw gezondheid

Raadpleeg onze adviseurs voor het perfecte bubbelbad

De keuze voor uw eigen bubbelbad is geen gemakkelijke. Gelukkig kunt u in onze showroom altijd de hulp inschakelen van één van onze deskundige adviseurs. U hoeft ons slechts uw wensen door te geven, dan gaan wij op zoek naar het bubbelbad dat daar feilloos bij aansluit. U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Waarom een bubbelbad van Fonteyn Spas

Fonteynspas ziet scherp toe op kwaliteit. Al onze baden doorlopen meerdere strenge kwaliteitstesten voor ze bij ons de deur uit gaan. De baden zijn daarnaast geproduceerd van strikt duurzaam materiaal, waardoor de levensduur van onze baden bovengemiddeld lang is. Tevens kunt u altijd een beroep doen op onze uitstekende service. We staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft.