Heerlijk ontspannen in uw eigen hot tub spa

Zou het niet fantastisch zijn om van uw tuin een heerlijk wellnessresort te maken met een eigen hot tub spa? Fonteynspas gunt u dit voorrecht. Dankzij een breed aanbod hottubs bent u bij ons aan het goede adres om al uw wellness dromen in vervulling te laten gaan. Onze baden zijn gemaakt om u van top tot teen te ontspannen. Daarvoor zijn we de samenwerking aangegaan met professionele masseurs en fysiotherapeuten, om tot de meest heilzame watermassages te komen. Het resultaat? producten waarin u volledig tot rust komt, elke keer weer. 

Gevarieerd aanbod hot tub spa’s

Bij Fonteyn Spa’s is ontzettend veel mogelijk op het gebied van hot tub spa’s. Dat merkt u wel zo gauw u onze showroom betreedt. Hier staat ons gehele assortiment spa’s breed voor u uitgestald om u een zo goed mogelijk overzicht te geven. Onze hot tub’s variëren met name in formaat, aantal zitplaatsen en massagetechnieken. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden op het gebied van aromatherapie, muziek en sfeervolle led-verlichting.

Laat u adviseren voor de perfecte spabaden

U hoeft de perfecte hot tub spa niet alleen te zoeken. Hiervoor kunt u hulp krijgen van onze vakbekwame adviseurs, die het hele assortiment op hun duimpje kennen. Geef uw wensen door, dan weten zij daar feilloos de perfecte bad bij te vinden. Het is mogelijk om deze hot tub spa eerst uit te proberen, alvorens u hem aanschaft. Dat kan in de daarvoor bestemde Spa Experience: een afsluitbare ruimte waarin u de spa in alle privacy kunt ervaren.

Waarom een hottub van Fonteynspas

Onze jarenlange ervaring in de markt maakt ons expert op het gebied van hot tub spa’s. Onze hot tub spa’s worden met de grootste zorg door onszelf ontwikkeld. Hiervoor maken we gebruik van de meest duurzame materialen, wat enorm solide hot tub spa’s oplevert. Alle modellen ondergaan nauwkeurige en strenge kwaliteitstests voor ze bij ons de winkel verlaten. U investeert bij ons dus altijd in een goed functionerende hot tub spa, waar u blijvend gelukkig van wordt.