Bubbelbad badkamer

Bubbelbad badkamer

Iedereen wil toch een bubbelbad in de badkamer? Zo brengt u de spa in huis en geniet u in uw eigen badkamer van alle luxe. Bij Fonteyn Spa’s vindt u het meest uitgebreide assortiment aan bubbelbaden voor in de badkamer. Wat uw wensen ook zijn, een badkamer bubbelbad vindt u bij Fonteyn Spa’s. Bent u op zoek naar wat hulp bij het uitkiezen van een binnenbubbelbad, neem dan zeker even contact met ons op.

Voordelen van een bubbelbad in de badkamer

Een bubbelbad in de badkamer is een goede keuze met veel voordelen. Zo biedt een bubbelbad in uw badkamer:

  • extra luxe in de badkamer; een spa in huis!
  • altijd een fijne, warme omgeving
  • meer plezier; zo zit u lekker droog wat het weer ook is

Bubbelbad in badkamer in verschillende maten

Een bubbelbad in een badkamer zal veel wensen in vervulling laten gaat, maar voor welke maat kiest u? De 1-3 persoons spa’s zijn de meest ideale bubbelbaden voor in de badkamer. Deze spa is het juiste formaat waardoor hij zorgt voor het ultieme relaxmoment. Naast de maat kunt u ook kiezen uit bubbelbaden voor in de badkamer in diverse kleuren. Kiest u voor een zwarte jacuzzi of bruine jacuzzi? U kunt natuurlijk altijd kiezen voor de klassieke, vierkante, zwart-witte Spa Florida. Maar ook als u iets anders wilt kunt u bij ons terecht.

Altijd genieten van uw badkamer bubbelbad

Wanneer u kiest voor een bubbelbad in uw badkamer, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het weer. Of het nu bloedheet of ijskoud is buiten, binnen geniet u van een heerlijk bubbelbad in uw eigen badkamer. Een groot voordeel omdat u zo ieder dag van het jaar van een bubbelbad kunt genieten. Daarnaast is een spa overkapping overbodig.

Service van Fonteyn Spa's bij een bubbelbad in badkamer

Wilt u een bubbelbad voor in uw badkamer aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag verder met het vinden van de beste optie uit ons ruime assortiment. Hiervoor ontvangen wij u altijd graag in Uddel. Daar vindt u al onze bubbelbaden in de grootste spa showroom ter wereld. Onze specialisten helpen u binnen een mum van tijd met al uw vragen. Naast de binnen bubbelbaden, kunt u hier ook een kijkje nemen tussen onze spa’s, jacuzzi’s en zwemspa’s.

Bestelt u liever een bubbelbad voor in uw badkamer vanuit huis? Dat kan ook zeker. Wij u adviseren u dan graag per telefoon (0577 - 456 040) of mail info@fonteynspas.com. Bij een online bestelling verzenden wij het bubbelbad zo snel mogelijk, waardoor u al binnen enkele dagen kunt genieten van uw eigen spa: gewoon in uw eigen badkamer!

NAAR ONZE BADKAMER BUBBELBADEN