Baby spa

Baby Spa’s

BHet is voor een baby ontspannend om in warm water te drijven, dit komt omdat het ze doet denken aan de tijd dat ze nog in de baarmoeder zaten. En hoe kan dat beter worden nagebootst dan een rustgevende baby spa? Bekijk nu snel ons aanbod aan en laat uw baby rond dobberen in een van onze baby spa’s.

Waarom een Baby Spa?

Een Baby Spa is ideaal voor pasgeboren baby’s. Dat komt omdat in de eerste paar maanden baby’s wel eens last hebben van krampjes en andere pijntjes. Hierdoor kunnen ze veel gaan huilen en dat wordt bij veel ouders als onaangenaam beschouwen. Daarom is de Baby Spa de oplossing voor u en uw baby. Door de baby spa worden obstipaties en krampjes direct verlicht. Ook biedt de baby spa van Fonteyn Spa’s een helpende hand bij de ontwikkeling van de spieren en slaapritme van uw baby.

Baby Spa bij Fonteyn Spa’s

Bij Fonteyn Spa’s hebben wij een baby spa die zijn te gebruiken voor zowel pasgeboren baby’s als kleuter. Onze baby spa’s hebben een vrolijke uitstraling van een walvis en is in een drietal uitvoeringen verkrijgbaar. Zo hebben wij een Baby Whale Spa Pink and White, Baby Whale Spa Grey and White en de Baby Whale Spa Blue and White. De baby’s spa zijn compact. Met een lengte van 125 centimeter en een breedte van 98 centimeter heeft deze dus weinig ruimte nodig. In de ogen van de walvis zitten twee geïntegreerde led verlichting en in de baby spa zit ook nog StarBrite Led onderwaterverlichting. Een feestje om naar te kijken en om in te zitten.

Spa ervaring van Fonteyn Spa’s

Natuurlijk hebben wij bij Fonteyn Spa’s niet alleen spa’s voor baby’s. Wij hebben een groot assortiment aan spa’s, jacuzzi’s en hot tubs. Bij de aanschaf van baby spa en jacuzzi, heeft zowel baby als ouder een plek om heerlijk te relaxen. Wie wil dat nou niet? 

Wij begrijpen dat het lastig is om lukraak een spa aan te schaffen, er zijn immers zoveel verschillende spa’s met allerlei functies om uit te kiezen. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht. In onze showroom in Uddel hebben wij een Spa Experience verwezenlijkt voor een ieder die eerst een spa wilt uitproberen. In onze Spa Experience kunt u in alle privacy uw gekozen spa uitproberen voordat u het aanschaft. Deze ruimte is er op gebouwd om uw eigen tuin na te bootsen, zodat u de échte Spa Experience heeft.

Service van Fonteyn Spa’s

Bij Fonteyn Spa’s kunt u alle baby spa’s die op de website staan online bestellen. De meeste baby spa’s kunnen, indien op voorraad, binnen elke dagen al bij u thuis staan. Heeft u nog vragen over uw bestelling bij Fonteyn Spa’s? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze spa specialisten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn wij maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur op 0577-456040 en via de mail info@fonteynspas.com. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u het ordernummer bij de hand te houden.

NAAR ONZE SPA'S