Zwemspa Aquatic 3

Ga terug
De Aquatic 3 is een echte multi-use zwemspa. U heeft in het zwemgedeelte voldoende ruimte voor fanatieke cardio. In het whirlpool gedeelte kunt u optimaal tot rust komen. De twee verschillende ruimtes zijn compleet van elkaar gescheiden. Voordeel hiervan is dat u het water van het whirlpoolgedeelte een paar graden warmer kunt zetten om nog beter te ontspannen. Het water in het zwemgedeelte blijft dan koel genoeg voor lichaamsbeweging.

Normale prijs: € 24490,-

Nu: € 22990,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas!
Zwemspa Aquatic 3 6 Zitplaatsen en 2 Loungers 580 x 224 x 126 cm 74 Jets (Incl. 4 Turbojets) Balboa Controls
FONTEYN SPAS

FONTEYN SPAS TESTRUIMTE

Fonteyn Spa’s heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spa’s een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Tevens kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spa’s een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

FONTEYN SPAS

WAAROM FONTEYN SPAS?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

FONTEYN SPAS

PERSOONLIJK ONTWERP

Deze riante zwemspa beschikt over twee aparte baden: een zwembaan en een massagezone. Het voordeel van dit ‘dual zone’ design is dat u het water in de twee baden op verschillende temperaturen kunt houden. Zo kunt u na het zwemplezier in een iets koeler zwembad, heerlijk bijkomen van een massage in water dat op lichaamstemperatuur is. Voor deze massage heeft u maar liefst drie ligbedden en een zitbank tot uw beschikking. Ook de zwemzone beschikt over twee zittingen waarop u direct kunt uitrusten van een inspannende zwemsessie.

FYSIEKE THERAPIE
FONTEYN SPAS

FYSIEKE THERAPIE

In deze riante zwemspa kunt u op warmere temperatuur gemasseerd worden door het ‘dual zone’ design dat de massageruimte scheidt van het zwembad. De spa beschikt over maar liefst drie ligbedden die u met pulserende jets, roterende jets en powerjets drie compleet verschillende rugmassages geven. Ook geven twee ligbedden een heerlijke beenmassage. Daarnaast nemen de jets op de zitbank naast uw rug ook uw schouders onder handen.

Het zwembad beschikt over een viertal krachtige jets die u tijdens het vooruit zwemmen op uw plaats houden. U zwemt op uw eigen tempo door de kracht van de bovenste jets harder of zachter te draaien. Ook op een lager tempo blijft uw lichaam in balans doordat het gedragen wordt op de kracht van de twee onderste jets.

FONTEYN SPAS

PERFECT HELDER WATER

Passion Spa’s heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Passion Spa’s zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

FONTEYN SPAS

MILIEUVRIENDELIJK

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Passion Spa bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Passion Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Passion Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

FONTEYN SPAS

PRECISIE VERVAARDIGD

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Passion Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Passion Spa’s leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Passion Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

FONTEYN SPAS

PROTECTIE VOOR U

Bij Passion Spa’s maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100009
Lengte van de Spa 580 cm
Breedte van de Spa 224 cm
Hoogte van de spa 126 cm
Aantal Personen 8 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 4
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 6 Zitplaatsen en 2 Lounges
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 70 Actieve Hydrotherapie Jets
Totaal Aantal Jets 74
Aantal Air Jets 4 Turbo Zwem Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere Luchttoevoer Bedieningen
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Nee
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 4
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights N.V.T.
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers Nee
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 3,0 HP
Pomp 4 3,0 HP
Pomp 5 3,0 HP
Pomp 6 3,0 HP
Pomp 7 Circulatie Pomp Swim Side
Pomp 8 Circulatie Pomp Spa Side
Filtratie Vier enkele Filters
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 12500 Liter
Droog Gewicht 1550 kg
Gevuld Gewicht 14050 kg
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 20 Amp of 230 V 32 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734573913
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?