6 persoons bubbelbad

Bubbelbad 6 personen

Bent u er klaar voor om het wellness gevoel thuis te creëren? Dan vindt u bij Fonteyn Spa’s zeker wat u zoekt. Wij begrijpen maar al te goed dat het instappen in uw eigen bubbelbad na een lange dag ontzettend rustgevend is. Wij laten graag uw thuis spa tot leven komen met ons brede assortiment aan bubbelbaden voor 6 personen. Doe inspiratie op bij ons in de winkel of online en kies uw perfecte spa.

Waarom een bubbelbad 6 personen?

Een bubbelbad voor 6 personen is ideaal in elk seizoen. Zo kunt u midden in de winter plaats nemen in het warme bad met een glas glühwein, maar heeft u er in de zomermaanden ook veel plezier van. Daarnaast is het bubbelbad geschikt voor jong en oud. Welke leeftijd u ook heeft, u kunt uren genieten van het rustgevende gevoel van het bubbelbad. Het bubbelbad voor 6 personen is een investering, die u gemakkelijk terugverdiend met alle tijd die u erin besteed met uw vrienden of familieleden.

Voordelen bubbelbad 6 personen

Een 6-persoons bubbelbad neemt vele voordelen met zich mee. De bubbels van het bubbelbad zorgen voor verschillende gezondheidsvoordelen. Allereerst zorgen de massagestralen ervoor dat uw spieren ontspannen. Last van gewricht of spierklachten? Een uurtje in het bubbelbad doet wonderen! Gaat u ‘s avonds na het sporten of een lange wandeling in het bubbelbad? Dan ervaart u de volgende dag minder spierpijn en stijfheid. Daarnaast zorgt het ontspannen van uw hele lichaam in het bubbelbad ervoor dat uw bloedsomloop verbeterd. Een goede bloedsomloop neemt ook vele voordelen met zich mee. Zo kan dit resulteren in een verbeterde nachtrust en stralende huid. Wel zo fijn!

Waarom een 6 persoons bubbelbad bij Fonteyn Spa’s?

Bent u er klaar voor om de eerste stap te zetten voor uw thuis spa? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Fonteyn Spa’s hebben wij een ruim aanbod aan 6 persoons bubbelbaden. Is uw oog gevallen op een van onze bubbelbaden maar wilt u het bad toch nog even in het echt komen bekijken? Dat begrijpen wij. Kom langs in onze showroom van maar liefst 35.000m2. Wij hebben hiermee de grootste spa showroom van heel de wereld.

In onze showroom in Uddel staan onze deskundige spa specialisten te trappelen om u advies te geven. Vertel hen uw wensen en zij zullen het perfecte 6-persoons bubbelbad voor u vinden.

Bubbelbad 6 personen zelf uitproberen?

Ook hebben wij in onze showroom te Uddel een heuse Spa Experience voor u verwezenlijkt. Wat inhoudt dat u het bubbelbad voor 6 personen kan uitproberen voordat u het aanschaft. Hier kunt u in alle privacy uw uitgekozen 6-persoons bubbelbad testen. Deze ruimtes zijn ingesteld om de ambiance in uw tuin na te bootsen en daarmee het echte wellness gevoel weer te geven. Kom het snel ervaren!

Service van Fonteyn Spa's

Wanneer u ervoor kiest om uw bubbelbad voor 6 personen online te kopen kan deze meestal binnen enkele werkdagen worden geleverd. Mocht het onverhoopt toch langer duren, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u nog vragen over onze service of wilt u simpelweg meer informatie over onze bubbelbaden? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0577 - 456 040 of te mailen naar info@fonteynspas.com. We helpen u graag met het vinden van uw perfecte bubbelbad voor 6 personen!

NAAR ONZE 6 PERSOONS BUBBELBADEN