3 persoons bubbelbad

Bubbelbad 3 persoons

Zijn jullie met z’n drietjes thuis en vinden jullie het heerlijk om zo nu en dan in het bubbelbad te kruipen? Of wilt u een bubbelbad met wat extra zitruimte? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s! Wij hebben een groot aanbod aan 3 persoons bubbelbaden met alles erop en eraan. Denk aan massagetherapie, led-verlichting, aromatherapie, ingebouwd muzieksysteem, ergonomische zitplaatsen en wifi-bediening. Bekijk ons aanbod 3 persoons bubbelbaden online of kom langs in onze showroom in Uddel, de grootste spa-showroom van Europa.

Meest complete aanbod 3 persoons bubbelbaden

Bent u op zoek naar een 3 persoons bubbelbad met ronde of vierkante hoeken, moderne strakke of juist natuurlijke houten omkasting, of uitgebreide hydrotherapie of aromatherapie? Hoe uw ideale bubbelbad (3 persoons) er ook uitziet, u vindt hem ongetwijfeld in ons uitgebreide aanbod. Fonteyn Spa’s heeft immers bubbelbaden van alle bekende en onbekende merken, in alle formaten en met een uitgebreid palet aan functies. We gaan tot het uiterste om er zeker van te zijn dat ieder detail van het bubbelbad voldoet aan uw comfort en optimale ontspanningservaring.

Bubbelbaden: 3 persoons modellen en meer

Twijfelt u welk bubbelbad het beste bij uw wensen past? Dan stellen graag een aantal populaire 3 persoons bubbelbaden aan u voor. Heeft u weinig ruimte in uw tuin en bent u daarom op zoek naar een compact bubbelbad, dan raden wij onze Spa Oxford van het merk Passion aan. De Oxford is een bubbelbad (3 persoons) van slechts anderhalve meter. Toch zijn er twee lounges waar mensen languit kunnen liggen. Maar er is meer! Zo telt het bad maar liefst 48 jets, die allen bijdragen aan heerlijke hydrotherapie. Geniet op de twee lounges van een complete rug- en beenmassage of een subtiele massage op de zitplaats. 

Ook de Spa Tornado Wave is compact van formaat, maar heeft, anders dan de Oxford, een natuurlijke uitstraling door de houten omkasting. Ondanks dat het 3 persoons bubbelbad relatief klein is, zijn de bruisende jets in de kuip tot grote prestaties in staat. Mag het nog een tikkeltje luxer? Kies dan voor de Villeroy & Boch Spa A5L. Dit bubbelbad maakt indruk dankzij het smaakvolle design van zowel de kuip als de omkasting. Daarnaast staat dit 3 persoons bubbelbad bekend om zijn hoge comfort en waanzinnig lekkere massages. Bent u klaar om zich van top tot teen te laten verwennen? 

Wilt u wel genieten van een bubbelbad (3 persoons), maar heeft u een minder toereikend budget? Bekijk dan onze opblaasbare bubbelbaden.

3 persoons bubbelbaden testen

Een bubbelbad is een investering, dus u wilt uiteraard de juiste keuze maken. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u onze deskundige adviseurs zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) bereiken voor al uw vragen. Zij kunnen u ook helpen met vragen over bediening en onderhoud van de bubbelbaden en een advies op maat. Daarnaast kunt u onze bubbelbaden testen in ons spa-experience centre. Zo weet u precies wat u van onze bubbelbaden kunt verwachten.

Service van Fonteyn Spa's

Uw eigen 3 persoons bubbelbad in de tuin? Met meer dan 100 outdoor baden vindt u bij Fonteyn Spa’s ongetwijfled wat u zoekt. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze Spa Experience in Uddel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0577 - 456 040 of ons mailen naar info@fonteynspas.com. Wij staan u graag te woord.

NAAR ONZE 3 PERSOONS BUBBELBADEN