1 persoons bubbelbad

1 persoons bubbelbad

Bent u op zoek naar een fijn bubbelbad waar u alleen heerlijk tot rust kunt komen? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Bij Fonteyn Spa’s hebben we namelijk kwaliteits bubbelbaden die ook nog eens een luxe uitstraling hebben. Het oog wilt natuurlijk ook wat, en dat begrijpen wij bij Fonteyn Spa’s maar al te goed. Fonteyn Spa’s biedt u bubbelbaden die u alle seizoenen veel plezier opleveren. Bekijk snel ons assortiment 1 persoons bubbelbaden en laat u inspireren.

Waarom een 1 persoons bubbelbad?

Het 1 persoons bubbelbad; een bubbelbad waar u na een lange werkdag heerlijk alleen kunt genieten van rust en ontspanning. Een kleine tuin of balkon maar toch het spa-gevoel creëren? Dan is een 1 persoons bubbelbad de ideale keus voor u. Deze baden zijn namelijk perfect als u op zoek bent naar een kleiner formaat bubbelbad. Het bubbelbad is compact en past daarmee haast in elke tuin. De bubbelbaden van Fonteyn Spa’s nemen veel voordelen met zich mee. Zo zijn onze 1 persoons bubbelbaden een echte eyecatcher. Met hun luxe uitstraling tovert u uw tuin om tot ware spa. Waarom dagen naar de spa als u het ook in uw tuin kan beleven? 

Gepaard met het aanschaffen van een 1 persoons bubbelbad gaan veel gezondheidsvoordelen. Zo hebben de massagestralen een ontspannende en rustgevende werking op uw spieren. Waarmee u de strijd aangaat tegen spier- en gewrichtsklachten. Een uur per dag in het warme bad resulteert al snel in een betere bloedsomloop. Wat dat ten goede komt van uw nachtrust. Hoe fijn is dat?

Een 1 persoons bubbelbad kopen bij Fonteyn Spa’s

Enthousiast geworden over onze 1 persoons bubbelbaden? Bij Fonteyn Spa’s hebben we het grootste assortiment zwemspa’s van heel Europa! Daarnaast hebben wij de grootste spa showroom van heel de wereld. In onze showroom van 35.000m2 staan onze gepassioneerde adviseurs klaar om u te helpen met uw nieuwe 1 persoons bubbelbad. Fonteyn Spa’s werkt alleen met producten van de beste kwaliteit, zo heeft u de garantie om jarenlang te kunnen genieten in uw 1 persoons bubbelbad!

Wilt u een uniek bubbelbad in uw tuin? Dan biedt Fonteyn Spa’s de oplossing. Naast ons riante aanbod aan bubbelbaden kunt u er ook voor kiezen om een bubbelbad op maat te laten maken. Bij Fonteyn Spa’s bieden wij ook nog extra service bij de aankoop van een bubbelbad; een eigen installatie en service team. 

Service van Fonteyn Spa's

Bij Fonteyn spa’s kunt u alle 1 persoons bubbelbaden die op de website staan online bestellen. De meeste producten kunnen zelfs binnen enkele dagen geleverd worden. Als dit onverhoopt toch niet zo is, dan neemt Fonteyn Spa’s contact met u op! Heeft u vragen over uw bestelling bij Fonteyn spa’s, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.00 - 18.00 uur en zaterdag tussen 08.00 - 17.00 uur op 0577-456040 en via de mail info@fonteynspas.com. Wij willen u graag zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn, houd dan ook uw ordernummer bij de hand.

NAAR ONZE 4 PERSOONS BUBBELBADEN