Winter hottub

Winter hottub

Het fijnste plekje in de tuin? Dat moest haast wel de hottub zijn! Wij van Fonteyn Spa’s gunnen iedereen een warm bad die de koudste dagen van het jaar toch nog warm en aangenaam maken. Onze winter hottubs zijn ijzersterk en weerstaan zelfs de extreem koude dagen. Dan is de winter hottub eigenlijk op zijn lekkerst. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze winter hottubs? Bekijk dan gauw ons assortiment.

Winter hottub kopen? Een goed idee!

In de winter is een dip in de hottub het beste voor uw lichaam. De koude buitenlucht in combinatie met het warme water stimuleren diverse processen in het lichaam. Zo draagt het warme water bij aan een verbeterde bloedcirculatie en verbeterde werking van het lymfestelsel en een versneld metabolisme. Door te zweten kan uw lichaam beter haar toxines en afvalstoffen kwijt. Ook kan het de nachtrust bevorderen en het lichaam herstellen na een intense workout of blessure. De winter hottub is stiekem een wondermiddel! 

Maar naast dat een winter hottub bijdraagt aan een betere fysieke gesteldheid, heeft het ook positieve effecten voor de geest. Zo kunt u zich even helemaal terugtrekken na een lange werkdag of samen met uw partner en/of vrienden proosten op het leven. Dit maakt de koude winterdagen die toch wat somber kunnen zijn, wat warmer en gezelliger!

Mooie selectie aan winter hottubs

Een echte winter hottub is natuurlijk van hout gemaakt en voorzien van een houtgestookte kachel. Deze authenticiteit is ook gewaarborgd in ons winter hottubs die ontworpen zijn naar traditioneel design. De winter hottub wordt gemaakt van Noord-Europees vurenhout en heeft een mooie lichte kleur. Deze houtsoort komt uit het hoge noorden, waar het flink koud is en de bomen langzaam groeien. De jaarringen zitten hierdoor dicht op elkaar wat een harde houtsoort geeft. Dit zorgt ervoor dat u de hottub de hele winter (en zomer) kunt gebruiken. 

De winter hottubs worden geleverd met aluminium houtgestookte kachel, stevige trap en bankjes. De houtkachel in de hottub geplaatst, waardoor u dicht bij het knisperende vuurtje zit. Dat maakt het extra gezellig. Onze winte hottub heet de Grand Royal en is verkrijgbaar als winter hottub voor 3-4 personen, winter hottub voor 5-6 personen en als grote winter hottub voor 7-8 personen. Mag het toch iets moderner? Neem dan ook onze Spa Natural en jacuzzi’s voor buiten van hout.

Service van Fonteyn Spa's

Een winter hottub is een aanwinst voor uw woning. Wij helpen u graag de juiste te vinden. Wij hebben duurzame hottubs van hoogwaardige materialen die garant staan voor een authentieke spa-ervaring. Maak kennis met onze winter hottubs online of kom langs in onze spa-showroom om deze en andere spabaden te testen. Vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE WINTER HOTTUBS