Sunbelt spa’s

Meest complete aanbod Sunbelt spa's

Een praktische, doch fraaie en comfortabele spa in uw achtertuin? Dan is een Sunbelt spa absoluut het overwegen waard. Sunbelt biedt u spa’s met uitgebreide mogelijkheden, van krachtige hydrotherapie voor zeer complete massages en ongekend comfort tot ingebouwde muziekinstallatie en LED verlichting. Bekijk ons complete aanbod Sunbelt spa’s en ontdek de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar een Sunbelt spa? Dan zult u deze ongetwijfeld vinden bij Fonteyn Spa’s. Wij hebben immers het meest complete aanbod aan Sunbelt spa’s, met keuze uit 3-, 5- en 6 persoons baden, welke stuk voor stuk uniek zijn. De spa’s van Sunbelt staan garant voor optimale ontspanning. De meeste Sunbelt spa’s zijn voorzien van een afwijkende jet-samenstelling, die op iedere zitplaats zorgen voor een andere massagebeleving. Subtiel of juist krachtig; de intensiteit van de massages kunt u eenvoudig bijstellen naar een voor u comfortabel niveau. 

Daarnaast zijn de designs veelbelovend. Zo is de Sunbelt Spa Sunbeam voorzien van lichtgevende jets die het bad, vooral ‘s avonds, een betoverende uitstraling geven. Ook de sfeervolle waterpartijen zijn bijzonder mooi verlicht. Draai uw favoriete muziek via het ingebouwde muzieksysteem met Bluetooth en geniet van de krachtig roterende jets die, u naast een aangenaam gevoel, ook uw bloedcirculatie verbeteren.

Laat u adviseren voor de perfecte Sunbelt spa

Een spa kopen is een kostbare maar waardevolle investering, dus u wilt er zeker van zijn dat de spa precies past bij uw smaak, wensen en buitenomgeving. Daarom staan onze spa-adviseurs zes dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar om u bij te staan in uw keuze. Onze adviseurs kennen de (Sunbelt) baden vanbinnen en vanbuiten en kunnen u eveneens alles vertellen over de bediening en het benodigde onderhoud.

Waarom een Sunbelt spa van Fonteyn Spas?

Spabaden zijn naast ons werk ook onze passie. Ons enthousiasme voor dit vak heeft ons uiteindelijk marktleider gemaakt. Deze positie verdedigen wij keer op keer door iedere dag scherp toe te zien op de kwaliteit van onze spabaden en u, naast een optimaal product, ook optimale service te bieden. Met een Sunbelt spa van Fonteyn Spa’s kunt u dus nog meer ontspannen van uw investering genieten.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Sunbelt spa kopen? Dan zit u goed bij Fonteyn Spa’s. Door ons uitgebreide aanbod aan kwaliteitsbaden, vindt u bij ons altijd een spa die voldoet aan uw eisen. Naast Sunbelt Spa’s bieden wij ook spa’s, zwemspa’s en hottubs van andere gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Bestway, Passion en Fonteyn, die ieder met een breed scala aan opties (denk aan hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening) de optimale spa experience bieden. 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons. Wij zijn bereikbaar op 0577 - 456 040 en per mail via info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE SUNBELT SPA'S