Inbouw hottub

Waarom een inbouw hottub?

Bent u op zoek naar een inbouw hottub? Dan vindt u bij Fonteyn Spa’s zeker wat u zoekt. U kunt onze houten hottubs namelijk ook gedeeltelijk in uw terras laten inbouwen. Het is maar net wat u mooier en fijner vindt. Wilt u een hottub laten inbouwen? Dan helpen onze specialisten u graag met een persoonlijk advies.

Kiest u voor een ‘normale’ hottub of inbouw hottub? Het is vaak een kwestie van smaak! De één vindt het gewoonweg mooier als de hottub opgaat in de omgeving en de ander heeft de hottub juist graag als centerpiece. Feit is wel dat u gemakkelijker kunt instappen in een (gedeeltelijk) ingebouwde hottub. Dit is dan ook vaak de afweging voor mensen die wat moeilijk ter been zijn.

Voor- en nadelen inbouw hottub

Een inbouw hottub heeft voor- en nadelen. Het grote voordeel van een inbouw hottub is dat u er makkelijker in kunt stappen. Dit is vooral handig voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Een inbouw hottub onderhouden en repareren is echter lastig. Een alternatief voor de (volledig) ingebouwde hottub, is een constructie rondom de hottub of de hottub in verhoogd terras inbouwen. Hiermee blijft het instappen eenvoudig evenals het uitvoeren van onderhoud en eventuele reparaties.

Ons aanbod (inbouw) hottubs

Koopt u een hottub bij Fonteyn Spa’s, dan haalt u kwaliteit in huis. De Fonteyn hottubs zijn gemaakt van Noord-Europees vurenhout met een mooie lichte kleur. De jaarringen van vurenhout zitten dicht op elkaar, wat resulteert in een harde houtsoort. Omdat Fonteyn Spa’s juist die houtsoort gebruikt voor hottubs, kunt u er het hele jaar van genieten. In de zomer zijn onze hottubs heerlijk verfrissend, en in de winter bijzonder warm. Onze hottub wordt doorgaans geleverd met een hoogwaardige aluminium houtkachel, stevige trap en houten banken.

Onze hottubs zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke afmeting geschikt is voor u, hangt af van het aantal personen en de grote van uw terras/constructie.

Inbouw hottub gevoel zelf ervaren?

Wij begrijpen dat het lastig is om in te schatten of een inbouw hottub wel bij u past. Daarom hebben wij in onze showroom te Uddel een heuse Spa Experience voor u verwezenlijkt. Wat inhoudt dat u een inbouw hottub kan uitproberen voordat u het aanschaft. De Spa Experience zorgt ervoor dat u hier in alle privacy uw uitgekozen inbouw hottub kunt testen. Deze ruimtes zijn ingesteld om de ambiance in uw tuin na te bootsen en daarmee het echte wellness gevoel weer te geven. Een dagje in onze Spa Experience kunt u zien als een dagje uit. Na het testen weet u zeker of de inbouw hottub wat voor u is. Kom het snel ervaren!

Inbouw hottub? Raadpleeg onze adviseurs!

Een hottub laten inbouwen heeft heel wat voeten in de aarde. Het is een kostbare investering en dient daarom goed te gebeuren. Wij adviseren u om onze specialisten te raadplegen als u een inbouw hottub overweegt. Onze specialisten staan 6 dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar.

Service van Fonteyn Spa's

Uw eigen inbouw hottub? Dan bent u aan het juiste adres bij Fonteyn Spa’s. Onze hottubs brengen genot en ontspanning tot een hoger niveau, het hele jaar door. In onze inbouw hottubs geniet u alleen of met vrienden. Heeft u vragen over onze ingebouwde hottubs of wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag met al uw vragen over de inbouw hottub.

NAAR ONZE INBOUW HOTTUBS