Ontspan in je eigen bubbelbad

Bij Fonteyn Spa’s begrijpen we maar al te goed hoe lekker het is om een warm bubbelbad in te stappen. Dat voorrecht gunnen we iedereen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment hottubs die u stuk voor stuk van top tot teen ontspannen. Een bad van Fonteyn Spa’s is voor iedere wellness liefhebber één groot feest. Het warme water, de bruisende massagejets en de comfortabele kuipzetels beloven een ultieme sensatie. Ervaar zelf de weergaloze hydrotherapie die een bubbelbad van Fonteyn Spa's te bieden heeft en overtuig uzelf van de voordelen. Of u nu een vrijstaand bubbelbad of een inbouw bubbelbad zoekt, wij kunnen u helpen.

Bubbelbaden kopen bij Fonteyn Spa’s: grootste aanbod van Nederland

Ons aanbod is enorm. Welke eisen u ook aan uw eigen bubbelbad stelt, wij hebben een hottub of spa die perfect bij uw wensen past. Van compacte baden voor op het balkon, tot een riant 6-persoons bubbelbad voor het hele gezin: bij Fonteyn Spa’s slaagt u altijd. De baden variëren onder meer in formaat en massages van elkaar. Met wisselende type jets wordt u in elk bubbelbad getrakteerd op een andere massage. De massagetechnieken van onze baden zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten. Onze bubbelbaden zijn hierdoor ontspannend en ook goed voor uw gezondheid. Wilt u ook genieten van zo’n water- en luchtmassage met hydro jets of van een bad met whirlpoolsysteem? Kom dan snel onze bubbelbaden bekijken in de showroom of bestel een bubbelbad online. 

Raadpleeg onze adviseurs voor het perfecte bubbelbad

De keuze voor uw eigen bubbelbad kan moeilijk zijn. Gelukkig kunt u in onze showroom altijd de hulp inschakelen van één van onze deskundige adviseurs. U hoeft ons slechts uw wensen door te geven, dan gaan wij op zoek naar het bubbelbad dat daar feilloos bij aansluit. U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Kiest u voor één van onze whirlpool baden of baden met jets? 

Waarom een bubbelbad van Fonteyn Spa’s

Fonteyn Spa’s ziet scherp toe op kwaliteit. Al onze baden doorlopen meerdere strenge kwaliteitstesten voor ze bij ons de deur uit gaan. De baden zijn daarnaast geproduceerd van strikt duurzaam materiaal, waardoor de levensduur van onze baden bovengemiddeld lang is. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze uitstekende service. We staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft.