Bestway Spa

Ontspannen in uw eigen Bestway spa

Een eigen bubbelbad in de achtertuin? Dat wilt iedereen toch. Daarom beschikt ons assortiment over een ruim aanbod Lay-Z spas van Bestway: de eerste premium opblaasbare spa’s ter wereld. Deze opblaasbare bubbelbaden bieden u dezelfde voordelen als een origineel spabad, maar dan voor een lagere prijs. Dus ook als u een minder groot budget heeft, kunt u genieten van alle voordelen die een spa u te bieden heeft. Een Bestway spa is voordelig én enorm flexibel. Met de bijgeleverde pomp heeft u het bad zo opgezet en snel weer afgebroken. Erg prettig als u een kleine tuin heeft. Genieten van dezelfde luxe en comfort maar dan voor minder, doet u met een Bestway spa!

Wilt u onze Bestway spa’s eerst zien voordat u een keuze maakt? Kom dan langs in onze spa-showroom in Uddel. Loop langs onze ruim 100 spabaden en laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

De eigenschappen van een Bestway spa

Bestway spa’s zijn de eerste premium opblaasbare bubbelbaden ter wereld die u een betaalbare spa-ervaring bieden. Het Lay-Z massagesysteem, met airjets en hydrojets rondom, combineert warmte en massagestralen die zorgen voor de ultieme ontspanning. Deze hydromassage helpt de spieren te ontspannen, stimuleert de bloedcirculatie, verlicht de spierspanning en reduceert stress. 

Bestway spa’s hebben een stevige opbouw met zowel een verticale als horizontale I-Beam constructie. Het design zorgt voor een superieure structurele stabiliteit en behoudt hiermee een comfortabel oppervlak voor een royale en verfrissende spa-experience.

Onze collectie Bestway spa's

Fonteyn Spa’s verkoopt Bestway spa’s in verschillende vormen, maten en kleuren. Wij kunnen u dus altijd een geschikte Bestway spa aanbieden die bij uw wensen past. Zo hebben wij diverse ronde en vierkante modellen en diverse compacte en royale spa’s. Alle Bestway spa’s hebben een eenvoudige bediening en zijn voorzien van een geïntegreerd filtersysteem waardoor het water kristalhelder blijft. 

Bovendien wordt de spa inclusief cover geleverd, waardoor u het water zonder moeite schoon houdt. Daarnaast hebben Bestway spa’s een hoge isolatiewaarde, waardoor u altijd warm in uw spa zit. Tot slot heeft u nog de keuze uit verschillende kleuren spa’s. Van strak zwart en marineblauw tot de Bestway | Lay-Z-Spa Helsinki met (houten) hottub-look.

Spa Experience Bestway Spa

Wij snappen dat het lastig om in keer de juiste Bestway spa te scoren. Daarom hebben wij in onze showroom in Uddel een Spa Experience gebouwd. Hier kunt u in alle privacy de door u gekozen Bestway spa komen uittesten. Hier kunnen wij met aroma’s en verlichting het ultieme spa gevoel creëren. Zo krijgt u een goed beeld hoe u er thuis ook bij kunt zitten. Dus maak een afspraak, pak uw tas met zwemkleding en kom de Bestway Spa zelf ervaren.

Laat u adviseren voor de perfecte Bestway spa

Gezien ons diverse aanbod aan Bestway spa’s, kan het fijn zijn als u in uw keuze wordt bijgestaan met deskundig advies. Hiervoor kunt u altijd terecht bij onze spa-adviseurs. Zij hebben veel kennis van onze baden en adviseren u graag welke spa het beste past bij uw wensen.

Waar dient u op te letten bij het kopen van een Bestway spa?

Naast dat spabaden ons vak zijn, is het ook onze passie. Onze kennis van en enthousiasme voor het vak heeft ons marktleider gemaakt op het gebied van spa’s. Die positie willen wij behouden en daarom zien wij elke dag scherp toe te op kwaliteit van onze baden en op onze service. Fonteyn Spa’s zorgt ervoor dat u nog relaxter van uw investering kunt genieten.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Bestway spa kopen? Dan helpt Fonteyn Spa’s u graag verder. Met Best way Spa’s in verschillende soorten en maten, vindt u er ongetwijfeld een die bij u wensen past. En anders helpen onze adviseurs u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com. Mocht u de baden eerst van dichtbij willen bekijken en uitproberen, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Uddel. Hier staan ruim 100 spa’s, zwemspa’s en hottubs voor u opgesteld, die u in alle rust kunt testen!

NAAR ONZE BESTWAY SPA'S