5-persoons hottub

Een hottub voor 5 personen

Heeft u altijd al willen genieten van een hottub in uw eigen achtertuin? Een hottub met genoeg ruimte voor u en uw partner en kinderen, maar eventueel ook voor uw vrienden? Dan zit u goed bij Fonteyn Spa’s. Wij verkopen ruime 5-persoons hottubs (met eventueel ruimte voor een zesde persoon) die u het hele jaar door kunt gebruiken. Heerlijk om in te kunnen ontspanning en goed voor uw lichaam. Bekijk onze hottubs online of loop binnen in onze showroom in Uddel, de grootste spa-showroom ter wereld.

De origine van de hottub

De hottub komt van origine uit Scandinavië. Hier gebruikt men de hottub om het lichaam warm te houden tijdens de strenge winters. Tegenwoordig vindt u de hottub overal ter wereld voor verschillende doeleinden, waaronder geestelijke en lichamelijke ontspanning. Net als de traditionele hottub uit Scandinavië, kunt u onze 5-persoons hottub opwarmen met een houtkachel. De houtgestookte kachel zorgt echt voor het oergevoel en brengt u dichter bij de natuur.

Waarom een 5-persoons hottub kopen?

Een 5-persoons hottub is perfect voor quality time met uw partner en voor de kinderen om in te bubbelen, maar biedt ook voldoende ruimte om samen met uw vrienden te proosten op het leven. Een middag of avond in de hottub geeft u gegarandeerd ontspanning, genot en gezelligheid. Maar naast de positieve effecten van een hottub op de geest, heeft het ook veel voordelen voor uw lichaam, in het bijzonder als het buiten flink koud is. Wist u dat het warme water van een hottub uw spieren doet ontspannen? Het warme water stimuleert de bloedcirculatie in uw lichaam en waardoor de afgifte van voedingsstoffen en zuurstof aan uw spieren toeneemt. Als u veel sport of vaak last heeft van blessures, dan is een hottub zeker het overwegen waard. 

Ook als u moeite heeft om in slaap te komen, is een hottub wenselijk. Het warme water zorgt ervoor dat sneller en dieper kunt slapen. Hierdoor zult u ‘s ochtends uitgeruster wakker worden. Met het hele gezin voor het slapengaan in de 5-persoons hottub, is dus leuk én goed voor u!

De 5-persoons hottub van Fonteyn

Wilt u een 5-persoons hottub kopen, waar u het hele jaar door van kunt genieten? Dan bent u bij Fonteyn Spa’s op de goede plek. Onze 5-persoons hottubs hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van de hottubs wordt een speciaal hout met de naam Noord-Europees vurenhout gebruikt. De jaarringen van dit hout zitten dicht op elkaar waardoor een harde houtsoort ontstaat. Hierdoor kunt u onze hottubs ieder seizoen weer gebruiken! 

Een populaire 5-persoons hottub is de Fonteyn Hottub Grand Royal 180 cm. Deze biedt eventueel ook de ruimte voor een zesde persoon. Wij hebben deze hottub ook beschikbaar in een bouwpakket. Daarnaast verkopen wij ook de Fonteyn Hottub Grand Royal 160 cm (3-4 personen) en de Fonteyn Hottub Grand Royal 200 cm, mocht u toch een andere maat zoeken. Onze 5-persoons hottub en andere hottubs zijn verkrijgbaar inclusief houten banken, hoogwaardige aluminium houtkachel en een stevige trap.

Service van Fonteyn Spa's

Als u een 5-persoons hottub zoekt van hoogwaardige materialen, dan zult u deze zeker vinden bij Fonteyn Spa’s. De hottubs hebben een mooie lichte kleur en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Leuk voor u en uw partner, maar ook voor een gezellige borrel met de buren. U bestelt onze 5-persoons hottub eenvoudig en veilig online. Mocht u de hottub toch nog even willen testen, dan bent u uiteraard welkom in onze showroom in Uddel. Hier kunt u ook onze andere spa's en zwemspa’s bekijken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons via 0577 - 456 040 of info@fonteynspas.com.

NAAR ONZE HOTTUBS