Fitness en ontspannen in 1: Fonteyn Spa’s zwemspas

Ontspannen en sporten in een spa? Het kan in de zwemspa van Fonteyn Spa’s, waar plezier, ontspanning en fitness samenkomen. Fonteyn Spa’s is de spas en zwembad specialist in Nederland. Wij hebben diverse mooie zwemspas met krachtige jets die zorgen voor een optimaal resultaat.

De voordelen van Fonteyn zwem spas

Zwemspas zijn een goed alternatief voor een zwembad wanneer u daar bijvoorbeeld de ruimte niet voor heeft. Daarnaast bieden zwemspas meer mogelijkheden, want de krachtige powerjet creëren een stroom waartegen u in kunt zwemmen. De meeste zwemspas hebben naast het zwemgedeelte ook een relaxgedeelte in de vorm van een whirlpool.

In onze grote spa showroom staan maarliefst ruim 100 spas opgesteld. Ontdek hier ons overweldigende aanbod zwemspas in allerlei kwaliteiten en prijsklassen. Zwem spas van Fonteyn Spa’s staan voor comfort, jarenlang gebruikersplezier, topkwaliteit en de beste isolatie technieken. Wij leveren zwem spas in verschillende vormen, uitvoeringen en maten met de nieuwste technieken en mooie extra’s.

Meer informatie over onze zwemspa's

Fonteyn Spa’s heeft de meeste zwemspas direct op voorraad. Wanneer u uw zwem spa online bij ons besteld, kunnen wij deze al binnen 2 a 3 dagen bij u thuis bezorgen. Wilt u meer informatie over onze zwemspas? Kom gerust langs in onze spa showroom in Uddel, of neem contact op met tel.: 0577 456040.