Swimspa Spirit Deep

Swimspa Spirit Deep

Ga terug
De Spirit Deep combineert het beste van twee werelden. Enerzijds heeft u de mogelijkheid om fanatiek te sporten, anderzijds heeft u een ruimte ter beschikking om heerlijk in te relaxen. U kunt roeien, zwemmen, strekken en heffen zo lang u wilt. Door het extra diepe bad heeft u daar altijd voldoende ruimte voor. Bent u uitgetraind? Dan kunt u optimaal bijkomen met een heerlijke massage in de whirlpool. De vele jets zorgen ervoor dat elke spier ontspant. De whirlpool bevat vier unieke massages die allemaal door Fonteyn Spas ontwikkeld zijn.

Normale prijs: € 33390,-

Nu: € 30990,-

OF
Artikel
Detail Fonteyn Zwemspa Spirit
Ontdek de Fonteynspas! Ontdek de Fonteynspas!
Zwemspa Spirit Deep 2 Zitplaatsen, 1 Roeizitplaats en 1 Lounger 4 Turbo Swimjets 2 Floor Swimjets 541 x 228 x 152 cm Balboa Controls

ONTWERP VAN ZWEMSPA SPIRIT DEEP

In het ontwerp van de Spirit Deep is rekening gehouden met al uw wensen op het gebied van zowel cardio als wellness. U heeft in de extra diepe zwemspa genoeg bewegingsruimte om heerlijk voor u uit te kunnen zwemmen, waar u optimaal van kunt bijkomen in het spabad. Dit kan op één van de twee zitplaatsen of op het comfortabele ligbed. Naast deze uiteenlopende mogelijkheden, kunt u zich in de zwemspa tevens bedienen van een actieve workout. Hiervoor is er voorin de zwemspa een zitplaats gereserveerd, waarop u met enkele fitnessaccessoires de zwemspa kunt omtoveren tot heuse roeitrainer.

MASSAGE VAN ZWEMSPA SPIRIT DEEP

Hoe fanatiek u ook gebruik heeft gemaakt van uw zwemspa, u heeft altijd de mogelijkheid om hier volledig van bij te komen met één van de massages van het luxe spabad. De spa bevat maar liefst vier verschillende massages die door Fonteyn zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten. Drie van deze massages, de Aqua Rolling Massage®, de Intense Therapy Zone® en de Therapy Wave Zone®, verzorgen een intensieve rugmassage, terwijl de vierde massage, de Waterfall Massage®, op subtiele wijze uw monnikskapspier versoepelt. Naast een viertal unieke massagetechnieken, beschikt de Spirit Deep tevens over de gepatenteerde Current Lift Technology®. Deze technologie verzorgt een opwaartse stroom die in kracht toeneemt, zodra de tegenstroominstallatie in kracht afneemt. Hierdoor blijft uw lichaam, ook met een minimale tegenstroom, mooi horizontaal, zodat u altijd op uw eigen tempo kunt zwemmen.


Intense Therapie Zone™

De intense Therapie Zone™ bied een geconcentreerde, penetrerende massage aan de lager gelegen regio’s van uw rug. De intensiteit van de waterdruk is regelbaar. Alleen Fonteyn Spa's bied een therapie systeem voor de spieren van uw onderrug.
Aqua Rolling Massage™

Onze exclusieve Aqua Rolling Massage perst water langs de rug van de zitten door speciaal ontworpen uitsparingen in de kuip van de Spa. De resulterende beweging van het water creëert een vigoureuze massage die de spieren door uw gehele rug bewerkt.
Golf Therapie Zone™

De Golf Therapie zone™ is een massage die begint bij de onderrug en langzaam zijn weg omhoog werkt naar uw schouders en nek. De sensatie bootst een zachte rollende pen na die op en neer rolt over de rug. Dit zorgt er voor dat uw spieren verzadigd worden terwijl het zijn weg omhoog en omlaag werkt van de onderrug tot aan de nek.Waterval massage™

Beeld u zich een continue stroom warm water in, die zacht neerkomt op uw nek en schouders. Dit is de sensatie die u ervaart wanneer u geniet van de heerlijke effecten van onze innovatieve waterval massage. Wanneer de massage is afgelopen zult u de spa verlaten met het gevoel van een volledig ontspannen rug.
Levitatie Bed™

Het Levitatie Bed is de meest innovatieve spa massage functie die er is. Het ervaren van deze massage geeft u een Leviterende sensatie omdat uw lichaam volledig gehuld is in een verzadigende massage die versteld kan worden in intensiteit en effect. U kunt met uw gezicht naar boven of beneden liggen, welke u een volledige hoofd-tot-teen massage zal geven die simpelweg geweldig is. Het Zwevende Bed is uniek in zijn soort en word alleen aangeboden door Fonteyn Spa's.

PERFECT HELDER WATER

Fonteyn Spa’s heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en in de spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een extra UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spa’s zich ook hierin onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

MILIEUVRIENDELIJK

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spa's bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

MET PRECISIE VERVAARDIGD

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spa’s leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

PROTECTIE VOOR U

Bij Fonteyn Spa’s maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

ERVAAR ZWEMSPA SPIRIT DEEP IN ONZE TESTRUIMTE

Fonteyn Spa’s heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spa’s een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Tevens kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spa’s een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

WAAROM FONTEYN SPAS?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Artikel-informatie
Artikelnummer 100183
Lengte van de Spa 540 cm
Breedte van de Spa 228 cm
Hoogte van de spa 152 cm
Aantal Personen 4 Persoons
Aquarolling Massage Ja
Kuipconstructie Fiberglass Reinforced Acrylic
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 2
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 2 Seats, 1 Rowing Seat and 1 Lounge
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 35 Active Hydrotherapy Jets
Totaal Aantal Jets 60
Aantal Air Jets 4 Turbo Swim Jets and 2 Floor Swim Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer 2
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 3 Molded Headrest Soft Pillows
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights Several
Audio System met Bluetooth Ja
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers 2 x Built-in Speakers
Pomp 1 5,0 HP
Pomp 2 5,0 HP
Pomp 3 5,0 HP
Pomp 4 5,0 HP
Pomp 5 5,0 HP
Pomp 6 5,0 HP
Pomp 7 1/4 HP
Pomp 8 Luchtpomp
Filtratie 1/4 HP
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 5,5 kW
Watercapaciteit 10016 liter
Droog Gewicht 1200 kg
Gevuld Gewicht 8700 kg
Isolatie Double Layer Insulation
Elektrische Vereisten 220 V 50 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718836533013
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?