Zwemspa inbouw baden

Zwemspa inbouw

Bent u op zoek naar een inbouw zwemspa? Ook dan kunt u terecht bij Fonteyn Spa’s. U kunt onze zwemspa’s namelijk ook gedeeltelijk in uw terras laten inbouwen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Wilt u een zwemspa laten inbouwen? Raadpleeg dan zeker onze specialisten voor een advies op maat.

Waarom een inbouw zwemspa?

Een zwemspa is een combinatie tussen een zwembad en een spa. Of u kiest voor een ‘normale’ zwemspa of een inbouw zwemspa, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Uw zwemspa laten inbouwen is namelijk vaak een kwestie van smaak. De een vindt het fraaier als de zwemspa opgaat in het terras, de ander heeft de zwemspa graag als een centerpiece. Wat wel als reden wordt gegeven, is dat u in een inbouw zwemspa makkelijker kunt instappen. Dit is vooral prettig voor mensen die ouder en/of wat moeilijker ter been zijn.

Onze collectie (inbouw) zwemspa’s

Wij hebben een ruime collectie (inbouw) zwemspa’s. Met ruim 30 zwemspa’s, vindt u er altijd wel een die past bij uw wensen. Onze (inbouw) zwemspa’s zijn er in verschillende soorten, maten en modellen. Zo heeft u de de keuze uit zwemspa’s met enkel ruimte om te sporten, maar ook zwemspa’s met ruimte voor sport én ontspanning. Zo is een groot gedeelte van onze zwemspa’s voorzien van een whirlpool-gedeelte met uitgebreid massagesysteem. Zo kunt u na een intensieve workout optimaal bijkomen met een heerlijke massage. Dit is erg prettig en tevens goed voor uw lichaam. De krachtige hydrojets ontspannen onder meer uw spieren. Hierdoor herstelt uw lichaam sneller na een intensieve training. De zwemspa Spirit Deep bijvoorbeeld, is uitgerust met een luxe spabad met maar liefst vier verschillende massagetechnieken die in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten zijn ontwikkeld.

Naast de uitgebreide relax mogelijkheden, staan onze (inbouw) zwemspa’s garant voor een optimaal zwemcomfort. Onze zwemspa Energy bijvoorbeeld, heeft een actief zwembad waar u de mogelijkheid heeft om uitgebreid te sporten of te zwemmen. Zodra u uitgetraind bent, kunt u in de whirlpool lekker tot rust komen met een van de vijf unieke massages. Wilt u liever een (inbouw) zwemspa zonder apart whirlpool-gedeelte? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze zwemspa Propellor 1 bijvoorbeeld, is een echte exercise pool die de focus legt op het bewegen. In deze zwemspa met krachtige jetstream zwemt u tegen een harde stroming. Met de volledige regelbare pomp kunt u de jetstream ook naar eigen wensen instellen. De Propellor 1 is wel voorzien van twee zetels met massage, maar deze zijn minder uitgebreid.

Inbouw zwemspa? Raadpleeg onze adviseurs!

Een zwemspa in uw terras laten inbouwen heeft wat voeten in de aarde en dient daarom goed te gebeuren. Onze specialisten adviseren u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Onze specialisten staan 6 dagen per week, van maandag t/m zaterdag, voor u klaar!

Service van Fonteyn Spa’s

Uw eigen inbouw zwemspa kopen? Dan bent u op de juiste plek bij Fonteyn Spa’s. Met krachtige jetstreams, speciaal ontworpen fitnessstoelen en een gevarieerd aanbod aan unieke massagetherapieën, bieden onze (inbouw) zwemspa’s u een complete ervaring op het gebied van sport én ontspanning. Heeft u vragen over onze (inbouw zwemspa’s of wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail naar info@fonteynspas.com.

Wilt u onze zwemspa’s uitproberen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uddel. U kunt onze (inbouw) zwemspa’s hier testen, waardoor u een ultieme beleving krijgt van onze producten.

NAAR ONZE INBOUW ZWEMSPA'S