Badkamer whirlpool

Whirlpool badkamer

Iedereen wilt toch een whirlpool in de badkamer? Een whirlpool heeft waterpompen die het water op een waterkolk-achtige manier door het bad laat gaan. Heerlijk om in te relaxen. Met een whirlpool in uw badkamer haalt u de de spa in huis. Bij Fonteyn Spa’s vindt u een uitgebreid assortiment aan whirlpools voor in uw badkamer. Zo sluiten onze whirlpools aan op uw wensen. Wilt u hulp bij het vinden van de juiste whirlpool voor in uw badkamer? Neem dan zeker even contact met ons op.

Voordelen van een whirlpool in uw badkamer

Wanneer u kiest voor whirlpool voor in uw badkamer kiest u voor veel voordelen. Zo biedt een whirlpool in uw badkamer:

  • extra luxe in de badkamer; een spa in huis!
  • altijd een fijne, warme omgeving
  • meer plezier; zo zit u lekker droog wat het weer ook is

Meest complete aanbod whirlpools voor in uw badkamer

Fonteyn Spa’s heeft het meest complete aanbod whirlpools voor in uw badkamer. Met veel verschillende heerlijke whirlpool baden voor in de badkamer in ons assortiment, is er altijd een bad dat perfect bij u past. U vindt bij ons vele verschillende merken zoals Jacuzzi®, Villeroy en Boch, Bestway en ons eigen merken: Passion en Fonteyn. Onze whirlpools kunnen u veel bieden op het gebied van hydrotherapie, aromatherapie, ingebouwde muzieksystemen, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening, noem maar op. 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor 1-3 persoons bubbelbaden tot 8+ personen whirlpools voor in uw badkamer, wij hebben zelfs baby whirlpools voor de kleintjes. Kortom, bij Fonteyn Spa’s vindt u altijd een whirlpool bad voor in iedere badkamer. U bent altijd welkom om ons complete aanbod te komen bekijken in onze even riante als sfeervolle showroom. Hier bieden wij u de mogelijkheid om de whirlpools voor in de badkamer zelf uit te proberen. Zo bent u helemaal zeker van uw keuze!

Waarom een whirlpool badkamerbad van Fonteyn Spa’s?

Uw wensen worden werkelijkheid bij Fonteyn Spa’s. Bij Fonteyn Spa's hebben we het meest uitgebreide aanbod én zijn we vanaf het ontwerp tot aan de laatste tests volledig betrokken bij de productie van uw nieuwe whirlpool bad voor de badkamer. Dit maakt dat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Daarnaast kunt u altijd vertrouwen op onze uitstekende service.

Service van Fonteyn Spa's

Bent u op zoek naar een whirlpool bad voor in uw badkamer? Dan bent u bij Fonteyn Spa's aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment whirlpool baden voor in badkamers met een breed scala aan opties (denk aan hydrotherapie, aromatherapie, ergonomische zitplaatsen, wifi-bediening). Met een whirlpool in uw badkamer geniet u iedere dag van een spa experience bij u thuis. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail naar info@fonteynspas.com. Wij helpen u graag!

NAAR ONZE BADKAMER WHIRLPOOLS