Genieten in een Jacuzzi ® van Fonteyn

Genieten in een Jacuzzi®

De Jacuzzi® wordt steeds populairder. In ons drukker wordende bestaan, bieden ze de rust en ontspanning die we zo nodig hebben. Het warme water en de bruisende massagejets creëren een heerlijke wellness ervaring, die je in één van de meest luxe sparesorts laat wanen. En dat in je eigen tuin. De baden zijn tegenwoordig betaalbaarder en toegankelijker dan voorheen, waardoor steeds meer mensen kunnen genieten van heerlijke ontspanning. En dat niet alleen, want de baden hebben ook veel gezondheidsvoordelen. Dat lichten we voor je toe.

Therapeutische effecten

Warm water wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor therapeutische doeleinden en zorgt ook in de Jacuzzi® voor enkele gezondheidsvoordelen. Zeker als het buiten goed koud is, zo wijst onderzoek uit. De hoge temperatuur van het water zorgt voor een stimulans van het hart. Dit verbetert je bloedcirculatie, waardoor je spieren meer zuurstof en voedingsstoffen krijgen aangevoerd. Hierdoor kunnen spieren en lichaamscellen sneller herstellen van eventuele blessures en kunnen er makkelijker nieuwe cellen aangemaakt worden. Daarom wordt de Jacuzzi® ook vaak gebruikt in combinatie met sport. Ook stimuleert de Jacuzzi® het lymfesysteem, zodat het lichaam zich versneld reinigt. Een Jacuzzi® zorgt er ook voor dat het lichaam gereinigd wordt van toxische stoffen. Door de warmte zal het lichaam gaan zweten, waardoor afvalstoffen versneld het lichaam verlaten. Het is wel belangrijk dat je voor en na gebruik van de Jacuzzi® voldoende drinkt zodat je gehydrateerd blijft. De warmte kan tevens de stofwisseling versnellen, wat ook bijdraagt aan een versnelde afvoer van afvalstoffen. Ook kan een versnelde stofwisseling je helpen bij het afvallen.

Mentale voordelen

Je knapt niet alleen lichamelijk op van de Jacuzzi®, maar ook geestelijk. Hoewel we lichamelijk gezien juist ontspannen, worden we mentaal gezien scherper en alerter van de Jacuzzi®. Aangenomen mag worden dat we met een ontspannen lichaam beter in staat zijn om ons hoofd leeg te maken, wat ons stressbestendiger maakt. Dit helpt ook de slaapkwaliteit te verbeteren. Onderzoek wijst uit dat we sneller en dieper in slaap vallen als we vlak voor het slapen gaan, gebruik maken van de Jacuzzi®. Los van deze gezondheidsvoordelen is het natuurlijk ook gewoon lekker om in een Jacuzzi te zitten. Op zich al reden genoeg om regelmatig gebruik te maken van de Jacuzzi® en te genieten van de heerlijke wellness die hij te bieden heeft.

NAAR ONZE SPABADEN
PROFITEER VAN:
  • Het grootste spa-aanbod ter wereld
  • De mogelijkheid om de baden uit te proberen in de showroom
  • Deskundig advies van intern opgeleide adviseurs
  • Snelle levering door een ruime voorraad
  • Zekerheid dankzij onze lange staat van dienst