Theater Spa

Theater Spa

Ga terug
De Theater Spa is de meest indrukwekkende spa uit ons assortiment. Wellness en entertainment worden in de spa op unieke wijze gecombineerd. Terwijl u verwend wordt door waanzinnige hydrotherapie, kunt u tevens genieten van een goeie film op het plasmascherm. Deze luxe hoeft u niet voor uzelf te houden. In de spa is ruimte voor maar liefst negen andere geluksvogels.

Normale prijs: € 24690,-

Nu: € 21990,-

OF
Artikel
Ontdek de Fonteyn!
Ontdek de Fonteyn Spas! Ontdek de Fonteyn Spas!
Theater Spa 6 Zitplaatsen en 2 Loungers 380 x 228 x 116 cm 126 Jets Balboa Controls
Fonteyn Spas

Ervaar de Theater Spa in onze testruimte

Fonteyn Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Fonteyn Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Ook kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Fonteyn Spas een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Fonteyn Spas

Waarom Fonteyn Spas?

Meer dan 100 spa's en diverse Jacuzzi® baden beschikbaar. Inclusief outlet met 25 spabaden. 's werelds grootste spa showroom. Altijd een spa die bij u past!

Fonteyn Spas

Ontwerp van Theater Spa

In het ontwerp van deze imposante spa is aan alles gedacht om u en uw vrienden een onvergetelijk wellnessmoment te bezorgen. De wellness wordt gecombineerd met een flinke lading entertainment, dankzij het riante plasmascherm dat automatisch uit het spabad geschoven kan worden. De spa is daarnaast van alle kanten voorzien van hoogwaardige speakers die garant staan voor een spectaculaire geluidskwaliteit. Zo kan er in heerlijk water genoten worden van een spannende film. Dankzij de vele zitplaatsen, waarop u perfect zicht heeft op het scherm, kan dit met maar liefst negen personen. Om de sfeer compleet te maken, is de spa afgewerkt met uitgebreide watervalpartijen.

Fonteyn Spas

Massage van Theater Spa

De meest uitgebreide massage van deze riante spa wordt ervaren op de twee ligbedden. De twee bovenste jets zijn naar beneden gericht voor een heerlijke behandeling van uw schouders. De vele andere jets verzorgen een lekkere massage van uw rug, armen, heupen, benen en voetreflexzones. Ook de comfortabele zetels voorzien u met verschillende jets van een uitgebreide massage. Zo staan de pulserende jets garant voor een krachtige rugmassage, terwijl de vibrerende jets een verkwikkende zaligheid teweeg brengen. Tot slot beschikt de spa over één turbojet die met een groot bereik een subtiele massage over het gehele bad verspreidt.

Fonteyn Spas

Perfect helder water

Fonteyn Spas heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Fonteyn Spas zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Fonteyn Spas

Milieuvriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Fonteyn Spas bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Fonteyn Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Fonteyn Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Fonteyn Spas

Met precisie vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Fonteyn Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Fonteyn Spas leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Fonteyn Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Fonteyn Spas

Protectie voor u

Bij Fonteyn Spas maken wij geweldige spa's en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100121
Lengte van de Spa 380 cm
Breedte van de Spa 228 cm
Hoogte van de spa 116 cm
Aantal Personen 8 Persoons
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 4
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 6 Zitplaatsen en 2 Lounges
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 118 Actieve Hydrotherapie Jets
Totaal Aantal Jets 126
Aantal Air Jets 8 Air Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer 8
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 8
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 50
Audio System met Bluetooth Nee
TV/DVD Audio Systeem Ja
Speakers Ingebouwde Speakers
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 3,0 HP
Pomp 4 3,0 HP
Pomp 5 Circulatiepomp
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie Drie enkele Filters
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 5000 Liter
Droog Gewicht 750 kg
Gevuld Gewicht 5750 kg
Isolatie 3-voudig gelaagde Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 20 Amp of 230 V 32 Amp
Interne code Nee
EAN Code 8718734573890
Merk Passion
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Beter alternatief?