Genieten in uw eigen swimspa

Swimspa’s worden steeds populairder. Dat is geen verrassing voor wie ervaring heeft met alle voordelen die een spa te bieden heeft. Een zwemspa is een stuk kleiner dan een normaal zwembad, maar is net zo effectief, vanwege een tegenstroominstallatie, die u op uw plek houdt. Hiermee kunt u zich op slechts enkele vierkante meter in uw tuin in een meterslang zwembad wanen. Daarnaast beschikken veel zwemspa’s over een whirlpoolgedeelte, zodat u na een fanatieke zwemsessie heerlijk kunt ontspannen met een fijne watermassage. In een bad van Fonteynspas slaat u dus twee vliegen in één klap.

Breed aanbod swimspa’s

Voor een eigen swimspa bent u bij Fonteynspas aan het goede adres. Hier hebben wij een enorm aanbod spabaden voor u opgesteld in onze riante showroom, waar het zelfs mogelijk is om de baden uit te proberen. Er is voor ieder wat wils: van heel compact bad voor in de kleine tuin tot de meest uitgebreide swimspa’s met een riant whirlpoolgedeelte, tjokvol speciale features. We nodigen u van harte uit voor een inspirerende wandeling langs ons aanbod. U vindt dan geheid het product dat volledig bij u past.

Raadpleeg onze adviseurs voor de beste zwemspa

Aangezien er op het gebied van spabaden zoveel mogelijk is, snappen we heel goed dat u in uw zoektocht naar de ideale product wel wat hulp kunt gebruiken. U kunt daarom altijd een beroep doen op onze adviseurs, die jarenlange ervaring hebben met swimspa’s en het volledige assortiment kennen. U hoeft slechts uw wensen door te geven. Onze adviseurs weten daar feilloos de juiste swimspa’s bij te kiezen.