Fonteyn

Houten Hottub Ø180 cm met Polypropyleen Binnenzijde

€ 4.999,00

Product Omschrijving

Ga voor de optimale wellness beleving met een hout gestookte hot tub. Terwijl u ontspannen geniet va...

  • Afmeting: Ø 196 cm
  • Hoogte: 100 cm
  • Polypropyleen binnenzijde
  • Afmeting: Ø 196 cm
  • Hoogte: 100 cm
  • Polypropyleen binnenzijde

Deze hot tub is gemaakt van duurzaam sparrenhout en heeft een binnenzijde van hoogwaardig polypropyleen, wat bijdraagt aan de levensduur van uw hot tub. De hot tub is uitgevoerd met RVS kachelpijp, klembanden en houtkachel. De hot tub heeft houten zitbankjes rondom en bescherming om en voor de kachel met schap die u handig kunt gebruiken als minibar. De hot tub wordt geleverd met een houten afdekking, trapje en peddel om de temperatuur in de hot tub snel te verdelen.

€ 4.999,00

Afmeting: Ø 196 cm Hoogte: 100 cm Polypropyleen binnenzijde

403565

196 cm (met rand)

196 cm (met rand)

100 cm (zonder kachelpijp)

4-5

2000 liter

Fonteyn

schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn Spa's

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fonteyn | Houten Hottub Ø180 cm met Polypropyleen Binnenzijde
Uw waardering
Kortingsaanvraag
Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Fonteyn | Houten Hottub Ø180 cm met Polypropyleen Binnenzijde
€ 4.999,00
Europa's Grootste outdoor living mall