Passion Spas

Green Aquatic 2 Swimspa

€ 20.400,00 € 25.900,00 Je bespaart €5500,-

Product Omschrijving

Fonteyn betaalt het eerste jaar de stroom voor uw spa! *0,40 p/Kw.

De Aquatic 2 Green m...

  • Afm.: 600 x 228 x 126 cm
  • Aantal personen: 2
  • Aantal jets: 43
  • Afm.: 600 x 228 x 126 cm
  • Aantal personen: 2
  • Aantal jets: 43

Wat is een Aquatic 2 Swimspa?

Een Aquatic 2 Swimspa is een combinatie van een zwembad en een spa in één apparaat. Het heeft een krachtige stroming die u in staat stelt om in plaats van alleen zwemmen, ook te genieten van een volledige body workout.

Wat zijn de voordelen van een Aquatic 2 Swimspa?

Aquatic 2 Swimspa's hebben veel voordelen, waaronder verbeterde cardiovasculaire gezondheid, verlichting van gewrichtspijn, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, geschiktheid voor het hele gezin, verhoogde flexibiliteit en verlichting van stress en spanning.

Welke zwemoefeningen kunnen worden gedaan in een Aquatic 2 Swimspa?

Enkele van de beste zwemoefeningen die kunnen worden gedaan in een Aquatic 2 Swimspa zijn aquajoggen, aqua-aerobics en zwemmen.

Wat zijn de voordelen van de Green Aquatic 2 Swimspa?

De Green Aquatic 2 Swimspa heeft vele voordelen, zoals de combinatie van zwemmen en ontspanning in één apparaat. Bovendien is deze specifieke zwemspa energiezuinig, waardoor u geld bespaart op uw energierekening. Als u de Green Aquatic 2 Swimspa koopt bij Fonteyn, betalen zij het eerste jaar de stroom voor uw spa. Dit bespaart u nog meer geld.

Wat is de Fonteyn Green Collection?

De Fonteyn Green Collection is een collectie van zwembaden, spa's en andere outdoor producten die ontworpen zijn met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Deze producten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Afm.: 600 x 228 x 126 cm Aantal personen: 2 Aantal jets: 43

€ 25.900,00

100922

600 cm

228 cm

126 cm

Nee

Meervoudig Gelaagd

Ja

4

Ja

2 Zitplaatsen

30 Actieve Hydrotherapie Jets

43

4 Turbo Zwem Jets

Meerdere Luchttoevoer Bedieningen

Ja

Nee

Ja

2

Programmeerbaar Filtratiesysteem

Balboa

Nee

N.V.T.

Nee

N.V.T.

Nee

3,0 HP

3,0 HP

3,0 HP

3,0 HP

Circulatiepomp

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Drie enkele Filters

Balboa

3,0 KW

12500 Liter

1200 kg

13700 kg

Dubbele Thermische Isolatie

380 V / 3 x 20 Amp

Passion

schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn Spa's

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Passion Spas | Green Aquatic 2 Swimspa
Uw waardering
Kortingsaanvraag
Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Passion Spas | Green Aquatic 2 Swimspa
€ 20.400,00 € 25.900,00 Je bespaart €5500,-
Europa's Grootste outdoor living mall