Baby Whale Spa - Blue & White

€ 1.990,00 € 3.590,00 Je bespaart €1600,-

Product Omschrijving

Wilt u uw baby of peuter ook heerlijk laten genieten van de ontspanning die een spa te bieden heeft?...


€ 3.590,00

100534

125 cm

98 cm

104 cm

Nee

Fiberglass Reinforced Acrylic

Ja

2 in de ogen van de walvis

Ja

-

-

4

4

2

Nee

Ja

Ja

-

Nee

Nee

Nee

6

Nee

Nee

Nee

N.V.T.

N.V.T.

Airblower

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T

560 liter

-

-

-

220 V 30 Amp

8718836539756

Fonteyn

schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Bij grotere producten, zoals een tuinhuis of een spabad, wordt er contact met u opgenomen over de levering van het product. Dit wordt altijd in samenspraak met u gedaan, zodat wij niet voor een dichte deur komen te staan.
Wij nemen van te voren contact met u op over de levering van uw tuinhuis.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren).

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baby Whale Spa - Blue & White
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Kortingsaanvraag
Vraag via onderstaand formulier uw persoonlijke korting aan en geef bij bericht aan als u specifieke wensen heeft. Een van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op via telefoon of e-mail.
Baby Whale Spa - Blue & White |
€ 1.990,00 € 3.590,00 Je bespaart €1600,-
Europa's Grootste outdoor living mall