Grizzly Spas

Spa Kenai

€ 4.790,00 € 6.690,00 Je bespaart €1900,-

Product Omschrijving

De Kenai zorgt met zijn rechthoekige vorm en strakke lijnen voor een mooi modern ontwerp met een ele...

  • Afm.: 218 x 160 x 82 cm
  • Aantal personen: 3
  • Aantal jets: 46
  • Afm.: 218 x 160 x 82 cm
  • Aantal personen: 3
  • Aantal jets: 46

De Kenai spa, onderdeel van de Grizzly Spas Luxury Series, biedt een luxueuze en comfortabele spa-ervaring. De spa meet 218 cm x 160 cm x 88 cm (L x B x H), met een inhoud van 1100 liter. Hij is ontworpen om maximaal drie personen te kunnen herbergen, met twee zitplaatsen en een ligstoel.

De spa is gemaakt van een acrylschaal en een synthetische, onderhoudsvrije kast. Het duurzame steunsysteem van de spa wordt aangevuld met hoogwaardige polyurethaan-isolatie, en hij heeft afneembare zijpanelen voor gemakkelijke toegang en onderhoud.

De Kenai spa is uitgerust met in totaal 46 jets, waaronder 36 waterjets van roestvrij staal en 10 luchtinjectorjets. Deze jets worden geregeld door drie luchtregelkleppen voor optimale controle over uw spa-ervaring.

Deze luxe spa wordt ook geleverd met een hoogvolume vortex skimmerfilter voor schoon en helder water, en hij heeft zowel een afvoer op de vloer als een externe afvoer voor het gemakkelijk verwijderen van water. Het watersysteem van de spa wordt verder verbeterd met een waterafsluiter en vier hoogstroomssuctions.

Voor een verbeterde spa-ervaring is de Kenai spa voorzien van een zacht luchtmassagesysteem, drie gevormde hoofdsteunkussens en een interieur LED-verlichtingssysteem. Hij heeft ook een cascadewaterval en een aromatherapiesysteem om een ontspannende sfeer te creëren.

De Kenai spa maakt gebruik van een LX LP300 massagepomp, een LX WTC50M filterpomp en een LX AP300 luchtpomp. Hij werkt op een spanning van 230V en vereist een ampère van 16A. .

Deze luxe spa van Grizzly Spas is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, ontspannende en verkwikkende spa-ervaring.

Afm.: 218 x 160 x 82 cm Aantal personen: 3 Aantal jets: 46

€ 6.690,00

100634

218 cm

160 cm

88 cm

Ja

Fiberglass Reinforced Acrylic

-

Ja

2

46

46

10

3

N.V.T.

Ja

3

Ja

Nee

N.V.T.

N.V.T.

Nee

3,0 HP

Circulatiepomp

Airblower

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Enkel Filter

3,0 KW

1100 L

280 kg

1380 kg

230 V 16 Amp

8718836537004

Grizzly Spas

schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn Spa's

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grizzly Spas | Spa Kenai
Uw waardering
Kortingsaanvraag
Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Grizzly Spas | Spa Kenai
€ 4.790,00 € 6.690,00 Je bespaart €1900,-
Europa's Grootste outdoor living mall