Passion Spas

Spa Cardiff

€ 11.999,00

Specificaties

Afm.: 228 x 228 x 94 cm Aantal personen: 5 Aantal jets: 82

€ 11.999,00

100040

228 cm

228 cm

94 cm

Nee

Meervoudig Gelaagd

Ja

N.V.T.

Ja

5 Zitplaatsen

82 Hydrotherapiejets

84

N.V.T.

Meerdere

Ja

Nee

Ja

5

Programmeerbaar Filtratiesysteem

Balboa

Ja

LED Moodverlichting rondom

Nee

Nee

Nee

5,0 HP

5,0 HP

Airblower

Circulatiepomp

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Groot Oppervlakte Filter

Balboa

3,0 KW

1405 Liter

339 kg

1744 kg

Dubbele Thermische Isolatie

230 V / 20 Amp

8718734573784

Passion

Kortingsaanvraag
Benieuwd naar hoeveel korting je momenteel kan krijgen op onze producten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
schrijf je eigen vraag

Verzenden & Retourneren

bij Fonteyn Spa's

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Fonteyn Spa’s alles aan om het product zo spoedig mogelijk te leveren. Gaat dit om een product wat via UPS wordt verstuurd en wat bij ons op voorraad ligt, dan duurt dit vaak maximaal enkele werkdagen.

Mocht u toch nog meer een vraag blijven zitten over uw levering? Neem dan direct contact met ons op via onze klantenservice! U kunt ons bellen via 0577 – 456040 (alleen geopend tijdens werkdagen & kantooruren). Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteyn Spa’s. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk bij Fonteynspas. Hier geldt vaak wel een meerprijs voor en deze prijs verschilt per product en per levering. U kunt dit overleggen met de adviseur.


Retourneren

Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk bij Fonteyn. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Om het product te retourneren dient het in de originele verpakking te zitten en moet het product onbeschadigd zijn.

U kunt uw retourmelding aangeven bij de adviseur die u geholpen heeft, of via onze klantenservice. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel en passend mogelijk van dienst te zijn.

Voor het retourneren of het bespreken van een probleem met uw product, vragen wij altijd om een ordernummer, uw naam en adresgegevens, een beschrijving van het probleem en enkele foto’s. Hiermee kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Passion Spas | Spa Cardiff
Uw waardering
Passion Spas | Spa Cardiff
€ 11.999,00
Europa's Grootste outdoor living mall