Rechthoekige jacuzzi

Rechthoekige jacuzzi

Bent u op zoek naar een fijne rechthoekige jacuzzi waar u alleen, met partner of zelfs met vrienden in kan zitten en zwemmen? Dan bent u bij Fonteyn Spa's aan het juiste adres. Bij Fonteyn Spa's hebben we het ruimste assortiment aan spa’s, gegarandeerd succes dus! Fonteyn Spa's levert veel meer dan alleen vierkante en ronde baden, ook voor rechthoekige jacuzzi’s kunt u uitstekend bij ons terecht. Onze rechthoekige jacuzzi’s zijn van hoogstaande kwaliteit en leveren veel plezier in zomer en winter!

Wat is een rechthoekige jacuzzi?

Bij rechthoekige jacuzzi’s vindt u vaak een combinatie van een zwembad en een spa: een zwemspa. Dat is natuurlijk ontzettend fijn en levert veel voordelen met zich mee. Het zwembad is voorzien van kwaliteit jets en tegenstroominstallaties, zo creëert u het idee dat u vooruit zwemt, maar u blijft op dezelfde plek. Deze tegenstroominstallatie kunt u zelfs helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u baantjes zwemmen op uw eigen tempo. Door de compactheid van de rechthoekige jacuzzi's kunt u het bad op veel plekken kwijt in uw tuin. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het bad in te graven. Een verhuizing op de planning? Geen probleem, in tegenstelling tot een normaal zwembad kunt u uw rechthoekige jacuzzi gewoon mee nemen. Natuurlijk wel even het gat dicht maken voor de nieuwe bewoners, dat is wel zo netjes!

Voordelen van een rechthoekige jacuzzi

Zoals reeds genoemd is een rechthoekige jacuzzi in uw tuin veel compacter en daardoor vele malen kleiner dan een normaal zwembad. Hierdoor past er zelfs een rechthoekige jacuzzi in kleine(re) tuinen! Een ander voordeel van een rechthoekige jacuzzi is dat er een spa grenst aan het zwembad. Hierbij heeft u de voordelen van een zwembad en een spa: het beste van twee werelden dus! Met de zwembadfunctie kunt u zwemmen in de stroming die de tegenstroominstallatie geeft om vervolgens te kunnen genieten van de jets in het bad om de spieren te ontspannen. En dat allemaal bij u thuis! 

Genieten in een rechthoekige jacuzzi is heerlijk om soms alleen te doen. Maar bij een rechthoekige jacuzzi is er vaak al zit plek voor wel acht mensen. Zo kunt u de komende jaren ook nog heerlijk genieten van een fijn rechthoekige jacuzzi met uw (klein)kinderen, partner of vrienden!

Een rechthoekige jacuzzi kopen bij Fonteyn Spa’s

Enthousiast geworden over de rechthoekige jacuzzi's? Bij Fonteyn Spa’s hebben we het grootste assortiment zwemspa’s van heel Europa! Daarnaast hebben wij de grootste spa showroom van heel de wereld. In onze showroom van 35.000m2 staan onze gepassioneerde adviseurs klaar om u te helpen met uw nieuwe rechthoekige jacuzzi! Fonteyn Spa’s werkt alleen met producten van de beste kwaliteit, zo heeft u de garantie om jarenlang te kunnen genieten in uw rechthoekige jacuzzi!

Wilt u een uniek rechthoekige jacuzzi in uw tuin? Dan biedt Fonteyn Spa’s de oplossing. Naast ons riante aanbod aan baden kunt u er ook voor kiezen om een spabad op maat te laten maken. Bij Fonteyn Spa’s bieden wij ook nog extra service bij de aankoop van een rechthoekige jacuzzi; een eigen installatie en service team.

Service van Fonteyn Spa's

Bij Fonteyn spa’s kunt u alle producten die op de website staan online bestellen. De meeste producten kunnen binnen enkele dagen geleverd worden. Als dit onverhoopt toch niet zo is, dan neemt Fonteyn Spa’s contact met u op! Heeft u vragen over uw bestelling bij Fonteyn spa’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij ma-vrij bereikbaar tussen 08.00 - 18.00 en za tussen 08.00 - 17.00 op 0577-456040 en via de mail info@fonteynspas.com. Wij willen u graag zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn, houd dan ook uw ordernummer bij de hand!

NAAR ONZE RECHTHOEKIGE JACUZZI'S