Last van psoriasis? Onze spa’s met zoutsysteem bieden uitkomst.

Jacuzzi® baden en spabaden worden steeds populairder. En dat snappen wij als spaspecialist maar al te goed. Deze heerlijke bubbelbaden zorgen namelijk voor enorm veel wellness en ontspanning, die in ons drukke bestaan van alle dag maar al te welkom zijn. Maar onze spabaden hebben meer te bieden dan alleen ontspanning. Dankzij onze innovatieve zoutsystemen kunnen ze ook wonderen doen voor een mooie huid. Ideaal voor wie kampt met eczeem of psoriasis. We vertellen je er hieronder meer over.


Werking zoutsystemen in spa’s

Zeezout is opgebouwd uit verschillende mineralen als magnesium, kalium en calcium. Veel van deze mineralen hebben de eigenschap dat ze bijdragen aan een mooie, gezonde huid. Zoutwaterbaden worden dan ook succesvol ingezet in de behandeling van huidaandoeningen als psoriasis. Met onze zoutsystemen kunnen we van onze spa’s ook zoutwaterbaden maken. U hoeft hiervoor slechts zout aan het spawater toe te voegen. Onze zoutsystemen, die in de zijkant van de spa gemonteerd worden, zorgen ervoor dat het zou door middel van een elektrolyse wordt omgezet in de mineralen die de huid helpen genezen. 

Effect van zout spawater voor de huid

Een zoutwaterbad heeft niet alleen een positief effect bij psoriasis. Ook een gezonde huid is erbij gebaad. Zo helpt het magnesium in zeezout de huid te verjongen. Calcium zorgt voor een goede bloedcirculatie en kalium herstelt de vochtbalans. Allemaal positieve effecten, die helpen in de behandeling van psoriasis, maar daarnaast ook de gezonde huid mooi houden. Vandaar dat onze spa’s en Jacuzzi® baden met zoutsystemen populair zijn bij een brede doelgroep.

De spa’s van Fonteyn

Fonteyn is voorloper op het gebied van hydrotherapie. We zijn met de ontwikkeling van onze therapeutische zoutsystemen uniek in de markt, waardoor onze spabaden de beste resultaten behalen bij behandeling van huidklachten als psoriasis en eczeem. Verder staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Alle spabaden die bij ons de winkel verlaten, worden eerst uitvoerig gecheckt, waardoor u altijd investeert in een perfect functionerend bad. Ook profiteert u van een uitstekende aftersaleservice: we zullen altijd voor u klaar staan als u ons nodig heeft. Ontdek het zelf!