Passion Spa

Uw eigen Passion Spa

Een zware werkdag ontspannen afsluiten of juist het weekend ontspannen beginnen? Dan is een spa van Passion Spa een uitstekende keuze. De spabaden van Passion, het eigen merk van Fonteyn Spa's, zijn ontworpen en gemaakt met precisie. Iedere Passion Spa heeft een variatie aan massagefuncties (ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten) die zorgen voor een optimale spa experience. Daarnaast zijn de jacuzzi's ontworpen om te besparen op energieverbruik door een variatie aan innovaties. Daarmee zijn Passion Spa’s ook een duurzame keuze! 

Uw eigen Passion Spa in de tuin? Met meer dan 50 Passion Spa’s, vindt u zeker een bubbelbad die voldoet aan uw wensen. En anders helpen wij u graag de juiste spa te vinden!

Meest complete aanbod Passion Spa's

Met een Passion spabad geeft u nieuwe betekenis aan ontspanning. De comfortabele zitplaatsen, de sfeervolle en juiste positie van de led-verlichting en massagejets en bedieningsknoppen binnen handbereik, zorgen voor een maximaal comfort. De grote variatie aan massage opties en led-verlichting is slechts een greep uit de functiemogelijkheden. Ook ingebouwde muzieksystemen, aromatherapie, wifi-bediening en mooie watervallen behoren tot de opties. Daarnaast geniet u dankzij ons Synergy Watermaintainance System van uitzonderlijk schoon en kristalhelder water. En door onze award winnende Hybrid Heating Technology™ met uitzonderlijke energie efficiëntie zijn onze spa’s een stuk vriendelijker voor de planeet. 

Fonteyn Spa's heeft het meest complete aanbod Passion Spa’s. Wij hebben verschillende modellen en formaten baden beschikbaar, van 1-3 persoons spa’s en 4-5 persoons bubbelbaden tot 6-7 en zelfs 8+ personen spa’s. Ons complete aanbod vindt u online en in onze showroom, de grootste spa showroom van Europa. In ons Experience Center kunt u onze baden van dichtbij bekijken én testen. Zo weet u precies wat u koopt.

Raadpleeg onze adviseurs voor de perfecte Passion Spa

Omdat Fonteyn Spa's enorm veel verschillende Passion Spa’s heeft, snappen we dat u hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van een bubbelbad die precies voldoet aan uw wensen. Daarom staan onze spa-adviseurs zes dagen per week (van maandag t/m zaterdag) voor u klaar om u bij te staan. Zij kennen de baden van binnen en buiten en kunnen u ook alles vertellen over bijvoorbeeld de bediening en het benodigde onderhoud van de Jacuzzi.

Waarom een Passion Spa van Fonteyn Spa's?

Bij Fonteyn Spa's hebben we het grootste aanbod én zijn we vanaf het ontwerp tot aan de laatste tests betrokken bij de productie van onze spabaden, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Koopt u bij ons een Passion Spa, dan kunt u rekenen op de beste service, vandaag en de jaren die daarop volgen. Hierdoor kunt u nog meer ontspannen genieten van uw eigen spa.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een Passion Spa kopen? Dan is Fonteyn Spa's de juiste partner voor u. Met meer dan 50 Passion Spa’s, helpen wij u een spa te vinden die precies voldoet aan uw wensen. Naast spa’s van Passion, verkopen wij ook spa’s, zwemspa’s, opblaasbare bubbelbaden en hottubs van gerenommeerde merken als Jacuzzi®, Villeroy & Boch en Bestway. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

Vragen of meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0577 - 456 040 of mail ons naar info@fonteynspas.com. Wij staan u graag te woord.

NAAR ONZE PASSION SPA'S