Fonteyn | Heidy 300 x 300

Videos

Fonteyn | Heidy 300 x 300

Ga terug
De Heidy wordt uitgevoerd met 6 mm dikke warmtewerende platen, waardoor u heerlijk koel kunt genieten onder uw overkapping. Door de speciale coating, die over het polycarbonaat zit, creëert u een heerlijke schaduw die zorgt voor verkoeling op de warme dagen. Tevens zijn de platen een lust voor het oog op het moment dat de zon schijnt. Door de vrijstaande plaatsing kunt u overal in uw tuin de gewenste schaduw creëren, zodat u nog meer van het zomerse weer kunt genieten. Ook bieden de platen UV-bescherming, waardoor de levensduur van uw tuinset verlengd wordt.
Nu € 1399,-
OF
Fonteyn | Heidy 300 x 300

Fonteyn | Heidy 300 x 300

€ 1399,00

Artikel

Dakhelling

Door de schuine dakhelling en de constructie van de plaat is de overkapping zeer sterk, waardoor hij goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. In de herfst en wintermaanden kunt u de Heidy dus gewoon buiten laten staan en eventuele stoelen, barbecues of andere tuinaccessoires onder de overkapping opbergen, zodat uw tuin ook in de wintermaanden netjes en opgeruimd is.

Poedercoating

Bij Fonteyn hebben we ervoor gekozen om uw overkapping te voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Dit zorgt ervoor dat het aluminium een enorm lange levensduur heeft en onderhoudsvriendelijk is. De poedercoating wordt door een elektrolyse aangebracht op het aluminium, waardoor er altijd een heel gelijkmatige verdeling op de aluminium delen plaatsvindt. Doordat de kleurstof in een oven daadwerkelijk in het aluminium gebakken wordt, blijft het aluminium tot in lengte van jaren kleurvast. De Gazebos Heidy wordt geleverd in een grijze structuur coating RAL7016.

Eenvoudige montage

Bij Fonteyn is speciaal gekozen voor de voetplaten, die zorgen voor een simpele en stevige bevestiging aan uw oprijlaan of terras.

Artikel-informatie
Artikelnummer 310281
EAN Code 8718734579212
Interne code Aluminium veranda
Diepte 270,5cm
Breedte 270,5cm
Keuze dak (navi) Nee
Leverbaar kleuren Nee
Polycarbonaat dikte Nee
Verlichting Nee
Goot afwerking Nee
Zonnedoeken Nee
Maatwerk Nee
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Product vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Alternatieven