Opblaasbare jacuzzi met jets

Opblaasbare jacuzzi’s met jets

Wilt u ultiem kunnen genieten van uw opblaasbare jacuzzi? Kies van voor een jacuzzi met jets. In dit type jacuzzi geniet u naast de enerverende bubbels, ook van heerlijke massagejets. Dit zijn de meest complete opblaasbare jacuzzi’s die u op de markt kunt vinden en wij hebben hiervan een fijne selectie. Door bubbels en massagejets te combineren zorgt u voor een geweldige spa ervaring. Kies voor een compacte 4-persoons variant of extra grote jacuzzi met jets voor 6 personen.

Jets in een opblaasbare jacuzzi voor de ultieme beleving

Met een opblaasbare jacuzzi met jets ontspant u maximaal en geniet u van de beste massage die een opblaasbare jacuzzi kan bieden. Afhankelijk van het model zijn de opblaasbare jacuzzi's voorzien van vele bubbels en vier tot zes massagejets. Met een opblaasbare jacuzzi met jets komt u heerlijk tot rust en geniet u van een extra ontspannende rug-, nek- of beenmassage. Vindt u de massagejets minder interessant, en wilt u alleen bubbels? Bekijk dan onze opblaasbare bubbelbaden.

Waarom kiezen voor een opblaasbare jacuzzi met jets?

De opblaasbare jacuzzi heeft ervoor gezorgd dat de aanschaf van een spa in eigen tuin een stuk toegankelijker en betaalbaarder is geworden. Naast de prijs zorgt ook het feit dat u de jacuzzi kunt opzetten en afbreken wanneer u wilt, voor een fijne bijkomstigheid. Wanneer u over een iets wat kleine tuin bezit, kunt u kiezen voor een jacuzzi die u zelf kunt opzetten en weghalen wanneer u wilt.

Wanneer u ultiem wilt kunnen genieten van uw opblaasbare jacuzzi, is de keuze voor een opblaasbare jacuzzi met jets snel gemaakt. Waar de bubbels ervoor zorgen dat u tot rust komt, helpen de jets u ontspannen. De massagejets zullen uw spieren losmaken na een lange dag op werk of fanatieke sportsessie. Een opblaasbare jacuzzi met jets zorgt voor hetzelfde heerlijke wellness gevoel voor een fractie van de prijs dus.

Ontdek de opblaasbare jacuzzi’s met jets bij Fonteyn Spas

Bij Fonteyn Spa’s vindt u de opblaasbare jacuzzi met jet van uw dromen. Wij zijn de grootste jacuzzi specialist in Nederland. Naast de opblaasbare jacuzzi’s vindt u bij ons ook inbouw jacuzzi’s. En kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan buiten spa’s en binnen spa’s. Maar u kunt bij ons ook terecht voor de mooiste hottubs en zwemspa’s. Bij ons kunt u terecht voor jacuzzi’s van de hoogste kwaliteit. Kies uit een fijn aanbod compacte baden, zoals de 1-3 persoons spa’s, of ga voor een van onze riante buitenspa’s. Wat dacht u van een 8-persoons spa?

In onze 35.000 m2 grote showroom staan honderden spa’s opgesteld. Zo ook de opblaasbare jacuzzi’s met jets. Wilt u de jacuzzi testen? Dan is hier bij ons ook een ruimte voor. Zo weet u zeker dat u de opblaasbare jacuzzi met jets van uw dromen koopt.

Service van Fonteyn Spa's

Heeft u de juiste opblaasbare jacuzzi met jets gevonden? Bestel deze vandaag nog en profiteer van vele voordelen. Zo heeft u de opblaasbare jacuzzi met jets al binnen 2 à 3 dagen in huis. Wilt u meer informatie over onze spa’s en jacuzzi’s? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom in Uddel. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0577 456040 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

NAAR ONZE OPBLAASBARE JACUZZI'S MET JETS