Opblaasbare jacuzzi 5 personen 

Opblaasbare jacuzzi 5 personen

Zodra u op zoek bent naar een opblaasbare jacuzzi, dan bent u bij Fonteyn Spa’s aan het juiste adres. Wist u dat er ook opblaasbare jacuzzi’s beschikbaar zijn waar wel vijf mensen inpassen? Zo geniet u altijd samen van een opblaasbaar bubbelbad, want u nodigt met gemak vier andere mensen uit voor een ‘sprong in het diepen’. Een droom die uitkomt?

Waarom een opblaasbare jacuzzi voor 5 personen?

Het hebben van een eigen jacuzzi is een droom voor velen. Door de hoge prijzen zal dit voor veel mensen echter ook bij een droom blijven. Wie liever geld bespaart op een ‘echte’ jacuzzi, maar wel wilt genieten van dezelfde luxe in zijn of haar eigen tuin, kan bij Fonteyn Spa’s terecht voor een opblaasbare variant van een jacuzzi. Voor een opblaasbare jacuzzi voor 5 personen is namelijk een veel minder grote investering nodig. 

Naast geld zijn er nog andere redenen voor de keuze voor een opblaasbare jacuzzi. Heeft u soms die ene beoogde hoek in de tuin nodig waar u nu ook graag een jacuzzi zet? Overweeg dan zeker een opblaasbare jacuzzi van hetzelfde formaat, zeker ter grootte voor 5 personen. Zo geniet u tijdelijk, bijvoorbeeld enkel in de warme zomer, van uw luxe opblaasbare jacuzzi.

Met 5 personen in een opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi’s zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een ruime opblaasbare jacuzzi voor 4 personen. Voelt dat toch wat te krap aan? Dan hebben wij op deze pagina dus goed nieuws, want opblaasbare jacuzzi’s zijn er ook zeker een maatje meer beschikbaar: de 5-persoons opblaasbare jacuzzi’s.

Voorbeeld van een 5-persoons opblaasbare jacuzzi

Een voorbeeld van een opblaasbare jacuzzi waar met gemak 5 personen in passen, is de Bestway Lay-Z-Spa Honolulu. Met dit model heeft u binnen enkele minuten een heerlijke opblaasbare spa in uw tuin staan. Deze luxe gecombineerd met uitzonderlijke rust en comfort kunt u verkrijgen voor een zeer gunstige prijs. De Honolulu biedt een ruime spa-ervaring, met plaats voor sowieso 5 personen.

Service van Fonteyn Spa's

Wilt u een opblaasbare jacuzzi voor 5 personen aanschaffen? Dan helpen wij u bij Fonteyn Spa’s graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime assortiment. Hiervoor ontvangen wij u graag in onze showroom in Uddel. Daar vindt u al onze opblaasbare bubbelbaden in de grootste spa showroom ter wereld. Met alle denkbare vragen kunt u hier terecht bij een van onze adviseurs. Ook als u vanuit huis een 5-persoons opblaasbare jacuzzi wilt kopen, kunnen wij u adviseren per telefoon (0577 - 456 040) of contact u ons per mail (info@fonteynspas.com). Bij een online bestelling verzenden wij de 5-persoons opblaasbare jacuzzi zo snel mogelijk, waardoor u binnen enkele werkdagen thuis van dit luxe product kunt genieten.

NAAR ONZE OPBLAASBARE JACUZZI'S